Härlig vårvärme o Luddepromenad

Onsdagen den 6 april 2005

Idag har det varit en helt fantastiskt fin dag med upp till 16 gr varmt och solsken. Redan förra veckan planterade jag penséer i krukorna, som jag har på trappan och idag har jag varit uppe på kyrkogårdarna i Fröjel och Klinte och planterat på våra gravar där. Penséerna tål ju en hel den kyla, så de klarar sig nog. De är inte så bortskämda för de har växt upp i ett ouppvärmt växthus. De som jag har ute, blommar och är jättefina, trots 5-6 minusgrader en del nätter.

Igår hände det inte så mycket, en promenad med Ludde och litet korsordslösning. Det var litet halvmulet, så det gick just inte att sitta ute och sola, men eftermiddagskaffet dricker vi alltid ute nu. Det är jacka på om det skulle vara kallt. “Har vi flyttat ut, så har vi”, säger Åke, som tycker att det är bekvämt att slippa ta av sig stövlar och ytterkläder för att få en skvätt eftermiddagskaffe.

I morgon kommer Kristers svärföräldrar, Kicki och Leif hit på lunch. De är på Gotland för att fira Leifs 60-årsdag. Nu i veckan ska de åka runt litet och titta på Gotland. Krister och Thomas jobbar, så de får klara sig på egen hand. Hoppas att vädret inte blir allför dåligt. Det skulle bli kallare och litet regn skulle det också kunna komma.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *