Helgen som gick

Måndagen den 24 september 2007
En solig och fin morgon, 11 grader så här vid 9-tiden.

Idag är det en solig och fin morgon och nu har vi ätit frukost och jag har just klätt mig. Åke har kört på Klinte för att lämna blodprover på vårdcentralen. Sedan ska han iväg och ringvälta för en granne på förmiddagen och i eftermiddag ska vi klippa gräsmattorna. Så det är full program.

I lördags började dagen med regnigt och mulet väder, men mot eftermiddagen ordnade det till sig. Jag städade färdigt i salen och kammaren och nu luktar det så gott när man kommer in där. Fast jag upptäckte att det är en liten läcka på ett av värmeledningselementena, så nu måste det bytas Det är alltid någonting på gång i ett så här gammalt hus. Tur att vi har Bosse som hjälper oss.

Igår knackade det på dörren straxt före kl 08.00 och utanför stod en kvinna som ville sälja fisk. Hon hade både flundror och strömming, som var alldeles nyfångade. Det kunde jag ju inte motstpå,
så jag köpte av båda sorterna. Nystekta flundror blev det till middag igår kväll och då var Carina och Bosse här också. Strömmingen ska vi äta ikväll. Det är så gott med färsk fisk! De där torsk- och strömmingsfiléerna, som ligger i kyldisken i livsmedelsaffärerna och är 4-5 dagar gamla, vill jag inte ha. Möjligen kan man köpa det som kattmat.

På eftermiddagen igår tog jag mig en skön promenad in till Klintehamn, var och handlade på ICA och sedan kom Åke och hämtade mig där.
Såg du första avsnittet av “Andra Avenyn” igår kväll – vilken bråte och det ska sändas 3 kvällar i veckan! Det blir helt klart ingenting som vi kommer att titta på i alla fall. Lördagskvällarna däremot är trevliga nu tycker vi – “Svensson, Svensson” och sedan “Babben” är verkligen en bra kombination.

Jag har fått ett tråkigt besked från en av mina besökare, att den här sidan är extremt trögladdad! Är det fler som upplever den så, skulle jag vara väldigt tacksam för besked om det, för då måste jag försöka göra något åt det. Jag har haft en förfrågan ute till några av mina bekanta, men ingen av dem har haft några problem, 5-8 sek laddningstid säger de sig ha haft och det kan väl inte sägas vara lång tid?

Nu ska jag avsluta morgonpasset här vid datorn och önskar alla en trevlig måndag och en fin höstvecka. Lite brittsommarväder ska vi visst få njuta av.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, Matprat, Nytt från Stenstugu och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.