Hemma igen

Strax före tre igår eftermiddag landade vi på Visby flygplats efter en ganska behaglig flygning. Visst är det lite träligt att sitta i så många timmar, speciellt när man ska hem och har det roliga bakom sig, men allt gick bra och på sätt och vis är det ändå skönt att vara hemma igen.

Krister och Thomas stod och väntade på mig och innan jag åkte hem var jag inne hos dem och berättade lite om vad jag varit med om och så fick jag en kopp kaffe och en tårtbit.

Jag trodde att jag skulle var väldigt trött igår kväll och gick och la mig tidigt, men jag var på något sätt så speedad att det var svårt att koppla av. Klockan blev både elva, tolv och ett innan jag äntligen somnade. Det tar väl lite tid att komma in i vanliga gängor igen.

Den här hade slagit ut medan jag varit borta…

…och den här också

Idag bjuder Eva på lunch och så ska jag och handla lite. Kylskåpet gapar ekande tomt när man öppnar dörren och så var det ju det där med tvättmedel, för nu är tvättkorgen alldeles full. När man varit ute och rest blir det en massa saker som hamnar där, trots att de egentligen inte är smutsiga, men de behöver fräschas upp innan de åker tillbaka på hyllan för sommarkläder igen.

Solen skiner och det är bara -3 grader. Få se om jag vågar mig ut på en promenad senare i eftermiddag! Jag är ju van vid att det ska vara minst +20 😉 .

Ha en skön söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds. Bokmärk permalänken.

32 svar på Hemma igen

 1. Znogge skriver:

  Välkommen hem! Visst känns hemresan alltid lite seg för man vill liksom bara just hem. Så vackra dina amaryllisar är. Det vit och rosa är ju alldeles fantastisk! Här sjunger våra på sista versen men de vita blommar fortfarande och får självklart stå kvar.

  Kram och trevlig söndag!

 2. Kraka skriver:

  Välkommen hem till vintern!
  Kram

 3. Eleonora skriver:

  Skönt att du är hemma igen. Ha det nu gott i den friska, lätt soliga vintern!

 4. Ja, välkommen tillbaka säger jag också! Det låter ju i alla fall som ni har lite behagligare temperaturer nu, än när du reste! Ungefär samma som här och det ser härligt ut, så efter lunch ska jag ge mig ut på en promenad!
  Vilken vacker amaryllis, den röd-vita!
  Kram, Monica

 5. TantGlad skriver:

  Välkommen hem igen.
  Jo…det blir en hel del som hamnar i tvättkorgen efter en resa.
  Man blir nog lite upprymd då man kommer hem. Kan vara nog så svårt att somna.

  Hos mig är det bara 9 kallgrader i dag. Riktigt skönt söndagsväder.

  Kram till dig.

 6. wiolettan skriver:

  Trevligt, välkommen hem. Efter en resa så där så är man uppe i varv och då kan det vara svårt att koppla av och sova.
  Har läst att du har haft det omväxlande och trevligt.
  Men ta det försiktigt vid omställningen ifrån varmt till kallt.
  Det brukar bli en del att tvätta efter en resa. Än om det kanske inte är smutsigt precis, så vill man att det ska vara nytvättat.
  Trevlig dag.
  Kram!

 7. Lite trist är det väl förmodligen att komma hem till snö/is och lämna ett varm semesterparadis!? 😉
  Men det var vackra amaryllis du hade. Speciellt den ”randiga”. Fast jag köpte bara två olika röda i år, det fick räcka. Och dom blommar för fullt igen. 😆
  Det där med att inte kunna sova är problematiskt. Jag somnade 00.30 (helt OK9, men vaknade 03.20 av att jag läckte från såret. Så det var bara att gå upp och fixa till sig och sen kunde man ju inte somna om…..Så jag kommer förmodligen sova framför TV´n ikväll. Och det är också OK, bara det inte blir under Farmen (som jag är förtjust i, trots att Rolle tycker att jag borde skämmas att gilla ett sånt förnedringsprogram). 🙄
  VÄLKOMMEN HEM
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Vilket elände du har med det där läckaget. Ska det aldrig ge sig. Hoppas att det läker till sommaren i alla fall så att du inte missar en poolsäsong till.
   Kram

 8. Lollo skriver:

  Välkommen hem igen. Har skummat över dina inlägg från resan, och vad jag kunde uppfatta så har du haft det riktigt bra.

  Det är stor skillnad på temperaturen förstås. Men du har i alla fall varmare än vad vi har här, om det kan vara till någon tröst. 🙂

  Kram

 9. Skogsnuvan skriver:

  Jag må ju säga att jag är mycket imponerad av dina amaryllus speciellt den randiga som ju är riktigt fin. Jag har inte haft några iår. Välkommen hem föresten.

 10. Laila Östergren skriver:

  Välkommen hem. Roligt med fina blommor som tar emot en.
  Kram

 11. Hillevi skriver:

  Så välkomnad hem du blev med både tårta och nyutslagna amaryllisar. Polkagrisrandiga ser man inte så ofta. Finväder också (jämförelsevis, då!). Tack för den fina reseuppdateringen varje dag!

 12. Lambergsfrua skriver:

  Jag sällar mig till kören och säger också välkommen hem igen. Jag har ju följt dig på resan och sett att du har haft det bra. Kan förstå att det kändes vemodigt att återse Las Palmas ensam för första gången.

  Dina amaryllis är fantastiskt vackra. Du måtte ha gröna fingrar.
  Så trevligt med välkomstkaffe och tårta hos Krister och Thomas igår och god lunch hos Eva idag. Roligt att de månar om dig.
  Hoppas att du sover gott inatt.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 13. Kicki skriver:

  Även om du kom hem till kylan, så kom du också hem till vackert utslagna blommor.
  Nu får du leva på minnena av den här senaste resan tills det är dags för nästa. Den kanske rent av redan är planerad?
  Kram/Kicki

 14. Gunnar skriver:

  Välkommen hem! Du vänjer dig snart vid andra temperaturer ska du se.Cypern i april låter också härligt. Ingen resa för oss före mitten av maj som det ser ut just nu i alla fall.

 15. Gunnel skriver:

  Välkommen hem! Nu får du plocka fram vinterkläderna igen. Måste ha varit skönt att slippa dem ett tag. Kram

Kommentarer inaktiverade.