Hemma igen efter en Visbyresa

Nu är vi hemma igen efter dagens utflykt till Visby och lasarettet. Åke fick sina ögon undersökta och är nu uppsatt på kö för starroperation av det sämsta ögat. Tre månader trodde läkaren att det skulle ta innan han fick någon kallelse. Det blir lång väntan, men det är i alla fall skönt att han fått ögonen undersökta, så att vi vet att det inte är något annat rackartyg på gång.

När vi kom ut från ögonkliniken var det precis lagom lunchdags, så vi åt lunch i lasarettets restaurang och sen fortsatte vi till Östercentrum där jag placerade Åke och bilen medan jag gick på julklappsjakt. Det gick väl sisådär, men något hittade jag i alla fall. Köpte mig en egen present gjorde jag också, en mus till min nya bärbara. Sitta och jaga cursern på den där pekplattan har jag inte tålamod till. Och så var jag inne i Teliabutiken och pratade med dem angående bredbandsavtal när vi blir avstängda från Ephone. De släcker ner den 13 januari och jag trodde att man kunde teckna ett avtal med Telia redan nu, men det går inte förrän GEAB lämnar telestationen.

På hemvägen tog vi en tur förbi Åkes syster och svåger i Endre, men de var inte hemma, så det var bara att forsätta mot Stenstugu igen. Nu har vi druckit eftermiddagskaffe, Åke vilar och ser på TV och ikväll ska vi till Bosse på middag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.