Hemma igen från Sicilien

Tisdagen den 5 december 2006

Så har vi kommit hem igen efter en innehållsrik vecka på Sicilien. Här hemma är vädret likadant som det var när vi åkte, och runt 7-8 grader varmt. Det är ingen vinter och julkänsla man får precis. Men trots det så lyser ny adventsstjärnor, ljusstakar och utebelysningar och det ser riktigt mysigt ut.

Jag hade haft förhoppningar om att de skulle ha kommit längre i sina julbestyr på Sicilien, men de håller på för fullt. Först den 8 december börjar deras riktiga julfirande.

Balkongtomtar fanns det dock lite här och var.

Det kommer en reseberättelse senare i resebloggen med mera foton. Eva och hennes familj har tagit väldigt väl hand om oss och vi bodde jättebra på hennes lägenhetshotell, Villa Citrus, med utsikt över Etna och vulkanutbrottet som gjorde att vi inte kunde landa i Catania utan fick resa via Palermo. Följden av det blev att Eva och Claudio fick köra 28 mil tur o retur två gånger för att hämta och lämna av oss. Oss gjorde det inte så mycket men det var givetvis jobbigt för dem att behöva köra så långt.

Jag har ju använt Evas dator och varit uppkopplad varje dag, så jag har haft koll på mailen i alla fall. Idag har jag gått igenom dem och lagt in en massa julgåvor som kommit under tiden vi varit borta. Så har jag gått igenom svaren på frågorna i adventskalendern. Jag redovisar dem och vilka som svarat rätt efter en vecka, så är det någon som känner för att lämna några svar i efterhand, så har man hela veckan på sig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, Sicilien, Trevliga händelser och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.