Hemresedag

Sista dagen på Sicilien för den här gången började med blåst, några enstaka åskknallar och regnskurar. Det kunde varit trevligare, för vi skulle lämna rummet redan kl 10 och inte bli hämtade förrän 19.30, men när nu vädret var så lynnigt betalade jag till för att få behålla mitt rum hela dagen och det känns väldigt skönt att inte vara hemlös.

Efter fruksten gick jag ut i trädgården för att sola och läsa, men där blev jag inte kvar många minuter. Eva hade precis kommit hon också när det började regna. Det var bara att packa ihop och gå in.

När det blev dags för lunch åkte vi till Sabbia D’oro där vi åt riktigt gott. Nästan det bästa på den här resan faktiskt. Vi satt inne och åt, för även om solen sken lite svagt, blåste det och stranden låg helt öde.

Nu har Eva åkt hem till Gaggi och för mig återstår det att plocka ihop alla mina pinaler, men ännu är det några timmar tills jag måste lämna rum nr 218.

Trevlig tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i 2016 och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Hemresedag

 1. Fint ser du ut att ha haft det och mysigt rum!

 2. Znogge skriver:

  Hoppas att det blir en smidig och behaglig hemresa!

  Kram

 3. Då har du precis blivit hämtad när jag skriver detta! Hoppas att hemresan går bra och utan förseningar. Här har sommarvädret kommit tillbaka, så det blir kanske inte alltför stor chock att komma hem! Tack för att trevligt du har skrivit under veckan och välkommen hem!
  Kram, Monica

 4. Skogsnuvan skriver:

  Hoppas resan hem går bra och att du har många fina minnen att förgylla vintern med.

 5. Märtha skriver:

  Nu har jag läst alla dina Sicilien-inlägg. Verkar ha varit en skön resa med varierande väderlek. Och roligt att kunna varva släktbesök med ren turism, det är inte alltid sådant lyckas för alla! Hoppas Gotland tog emot dig med sensommarsol, som här!

 6. Lambergsfrua skriver:

  Tack för att vi fått vara med dig på Sicilien. Det har varit så trevligt och jag hoppas få följa med dig på fler resor. Välkommen tillbaka hem till Sverige igen 🙂
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 7. Ann-Marie skriver:

  Varm grattiskram från mig o Baxter.

 8. Gunnar skriver:

  Verkar inte vara så hett där som på flera andra ställen nere i södra Europa? Kanske är värst i Spanien. Hoppas att du har en skön ”semester”! Vädret här hemma är varmt och skönt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *