En solig och skön förmiddag har det varit, men det mulnade till rätt tidigt, så idag har jag suttit inne och lyssnat på Sommar i P1.

Han var jättebra, David Batra och han hade ett ämne han talade om, mobbning och den erfarenhet han haft av det, både som mobbad och som mobbare.

Det hela blev en historia om den mobbade Mikael och David Batras ånger över hur han och de andra i klassen behandlat honom. Lille klene Mikale, som hade en svår sjukdom, som gjorde att han inte kunde hänga med på gympan och idrotten. Han fick hänga med tjejerna när de tuffa killarna spelade fotboll.

Det byggdes upp en spänning i historien då han berättade att han tänkte försöka få tag i Mikael och ta reda på hur det gått för honom i livet. Skulle han lyckas? Det blev många telefonpåringningar innan de äntligen fick kontakt och i slutet av programmet fick vi höra Mikael själv berätta hur han upplevt skoltiden. Det var verkligen ett skickligt upplägg.

Mitt betyg: Prat: ♥ ♥ ♥ ♥ Musik: ♪ ♪

Nu ska jag ta mig en kopp eftermiddagskaffe och sen är det dags för lite tillsnyggning, för jag är bjuden på grillfest hos en fd granne idag. :D

Trevlig fortsättning på söndagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...