Högsommarväder

Snudd på 25° har vi haft i dag, så härligt varmt och gott. På förmiddagen städade jag av lite snabbt och sedan gick jag till Suderviljan och köpte ett par plantor att komplettera vår plantering på framsidan med. Sen satte jag mig ute och bara njöt och läste om Artur, för nu har han anslutit sig till laget.

Nu blommar grannens spireahäck

Efter lunchen la jag mig i solstolen och slumrade ett tag tills SPF-kassören ringde och påminde mig om att vi skulle ha ett styrelsemöte i eftermiddag och nu har jag just kommit hem från det mötet.

Norsk brudspirea

Nu fullkomligen exploderar växtligheten i värmen och man skulle nästan önska att man kunde lägga i bromsen lite, men jag misstänker att den här högsommarvärmen inte håller i sig så länge, men några dagar till blir det nog så här fint. I morgon går Klinte Vårmarknad av stapel och då är det mycket på gång på samhället. Det blir säkert en jättetrevlig dag.

Ha en skön fredagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, SPF. Bokmärk permalänken.

12 svar på Högsommarväder

 1. Idag fick vi en lite svalare dag efter åska och 5 mm regn igår kväll – efterlängtat! Ja, det är lite tråkigt när värmen kommer för snabbt, man hinner knappt se blommorna förrän dom vissnar! Så det får gärna bli lite svalare för min del!
  Klinte vårmarknad låter trevligt, det anordnas mycket hos er och du är ju med på så mycket!
  Ha det så trevligt i morgon!
  Men först ska vi se vem som åker ut ur Let’s dance ikväll… Viktor?
  Kram, Monica

 2. Znogge skriver:

  I går kväll kom åskan och regnet hit vilket medförde mycket svalare temperaturer och en halvmulen dag. Nu har har vi 18 grader men det känns väl helt okej för maj ändå. Men visst var det ljuvligt i går och det är en vacker tid nu!

  Kram

 3. Kraft´n skriver:

  Betydligt svalare på När i dag med ostlig vind. Mojnade ut till kvällen så det blev bra.
  Ännu ett par dagar till kan det hålla i sig. Fram till torsdag när golfen är slut.
  Kram, Anders

 4. Musikanta skriver:

  Roligt att det blir fint väder på vårmarknaden. Vädret har stor betydelse för sådana evenemang. Även om man inte tänker handla något är det roligt att gå dit och träffa vänner och bekanta.
  Kram från Ingrid som önskar dig en varm och skön fortsättning på helgen.

 5. skogsnuvan skriver:

  Här är det också varmt men igår regnade det från och till och idag ser det mulet ut. Igår dog min fd granne hastigt så jag fick åka till långvården och vara där ganska länge. Det blir nog jag som får ta hand om allt praktiskt runt begravning och sånt så det känns lite jobbigt

 6. Lena i Wales skriver:

  Äntligen vår hos dej!!! Njut!!!

Kommentarer inaktiverade.