Homeshop

Nu är dagens kakbakning avklarad. Det tar en stund när man ska kavla degarna, men det är ju nästan bara till jul som jag gör det. Förr när vi var en stor familj och det hölls en massa julkalas bakade jag dubbla satser av alla kakor, men inte av chokladbrödsdegen för den satsen är stor redan från början.

Uppåkra och chokladbröd

Receptet kommer från min farmor och hade en gång i tiden äldre måttsatser, men mamma räknade om det till moderna hg och dl. Nu gör jag 1/3:dels sats och även det blir många kakor.

Homeshop var snabba med att svara på min reklamation och beklagar så mycket att jag inte uppskattade premien. Man skriver att värdet var detsamma som jag skulle fått betala om jag köpt varorna hos dem, men det är bara det att inget av det som var i paketet finns med i deras sortiment. Jag har minsann letat 😉 emellertid skulle jag få en ny premie, som de hoppas att jag ska bli mera nöjd med. Vi får väl se vad det kan vara för fiffiga grejor. 😉

Det driver med regn och det blåser, så jag tror att jag håller mig inne i eftermiddag. Nu kan jag med lugnt samvete sätta mig och läsa ett tag.

Trevlig fortsättning på dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tyckt. Bokmärk permalänken.

20 svar på Homeshop

 1. Det är bra!! stå på dej bara.
  Själv bakade jag förra veckan
  Lussek. jitterbuggar kejsarkronor o nötkakor.
  Det får räcka i år.
  Klem från BoB 😀

 2. Gerd skriver:

  Sedär, spännande att se vad du får för fiffigt nu då för denna stora summa?
  Jag har varit ute i blötsnön, men här regnar inte, vilket det gör på Kanarieöarna där min svåger och svägerska befinner sig.
  Kram!

 3. Lambergsfrua skriver:

  Vad duktig du är som har klarat av hela julbaket nu – förutom apelsinkakan. Det är ju så man bör göra för att inte bli helstressad.
  Vi har varit ute och handlat idag både till oss själva och den glöggträff vi ska ha för medlemmarna i vår brf. Några julklappar blev det också. Det var mycket folk överallt i affärerna, men det fungerade fint i alla fall. Vi mänikosr knske blir lite mer toleranat i juletider 😉
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 4. Lambergsfrua skriver:

  Oj, jag ser att min http-adress har blivit felstavad i förra kommentaren. Det ska förstås vara http://lambergsfrua.bloggplatsen.se Jag får kolla bättre nästa gång, innan jag skickar min kommentar 😉
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 5. Charlotte skriver:

  Bra att du reklamerade grejena, hoppas du få något bra nästa gång. Och att dom svarade så kvickt, det hade jag inte trott,
  Chokladbröd bukar mamma också baka, dom är så goda.
  Kram

 6. Hejsan Ingrid !

  Ja fy så besviken jag är påmHomeshop, beställde kläder för några år sedan i storlek XXL, det kommer helt fel. 3 XXL hur stort tror Du det var, fruktansvärt.också en fyndkartong med bara en massa jox,som blivit osålt även på rean. Nå jag har numera Clas Ohlsson att handla på.samt In och Finn.

  Men spänning väntar man och blir besviken varje gång.

  Kram och må så gott !
  Majsan

  • Ingrid skriver:

   Jag har skickat efter den där fågelmataren som står utanför köksfönstret från Homeshop och den är jättebra och surfplattan fungerar också som den ska, så allt är inte skärp, men det är synd att de ska locka till köp med så usla knep….
   Kram

 7. Beppan skriver:

  Kul med ärvda recept på både bak och mat!
  Här har bakats saffransbröd och en kaksort.
  Och så har vi köpt en Kransekake.
  Det får räcka som fikabröd denna jul.
  Spännande att få läsa vad du får som ny premie!
  🙂

 8. Raija skriver:

  Kakorna ser goda ut och kul med äldre recept. Ska nog ner nu och baka lite jag också, så jag har lite att bjuda på.

 9. Znogge skriver:

  Så gott att ha lite julkakor bakade. Här ligger jag hopplöst efter så vi får se vad som hinns med.

  Kram

 10. Kicki skriver:

  Nu har jag läst ikapp, har inte varit här sen jag åkte till Stockholm.
  Du är i farten som vanligt. Om nu Homeshop ska vara så billigt, så kan man ju verkligen undra varför prylarna du fick var så dyra. Spännande att se vad du får i stället. Du har då mål i mun och tiger inte still när du är missnöjd BRA!
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *