Hopp om livet

Lördag 7 juni 2008 | 11:00 | 20&#176

Först av allt, varmt tack för alla uppmuntrande kommentarer och krya-på-dig-hälsningar till mitt förra inlägg. Det känns gott i hjärtat! Jag mår väl inte så där hemskt bra, men det verkar i alla fall som om jag tål medicinen och hoppas att den ska ha effekt. Så det känns som om det finns hopp. Det är ju svårt att veta hur det varit utan den. Värken är borta, rodnader och blåsor har växt till sig och det svider och bränner ganska mycket. Nu har jag varit på apoteket och köpt kylbalsam så får vi se om den har någon effekt. Jag gör inte så många knop nu, utan sitter helst i skuggan och vilar.

Egentligen skäms jag över att beklaga mig så här, när jag vet att det finns så många med kroniska krämpor och ständig värk, men jag är ju bortskämd med att vara frisk! Det enda jag varit ute för tidigare är ett par omgångar med ryggont och ischias. Först hade jag tänkt lägga ut ett foto av min mage och rygg, men sparar det till tisdagstemat ifall det skulle bli “äckligt” den här gången. Här kommer en bild på något vackert i stället.


Skogslilja

Det är så vackert i naturen nu. Jag gick en promenad med Ludde häromdagen och i hagen där vi gick fanns det vita skogsliljor. Jag är en dålig botaniker, så jag vet inte om det är den stora skogsliljan eller den vanliga vita, men vacker är den i alla fall.

Ha en riktigt trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Kropp och själ och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.