Hos Bosse på grillpartaj

lördag, juli 2, 2005

Så har vi gått in i sommarmånaden juli. Juni blev väl litet av en besvikelse, men nu ser vi fram mot vad juli har att bjuda. 

De här dagarna sedan jag skrev sist har det inte hänt speciellt mycket. Bara det vanliga pysslet med hushållsjobb, trädgård, datorn mm mm. 

Igår var vädret litet sisådär, men fram på eftermiddagen hyfsade det till sig och jag satte igång med gräsklippning. Bosse och Ludde kom införbi en stund och pratade och så bjöd Bosse oss på grillning till kvällen. Perfekt tänkte jag, då kan jag klippa i lugn och ro och bli färdig, när jag nu inte hade någon matlagning att tänka på. Men inte gick det som jag tänkt inte. Det mulnade till och började regna när jag var nästan färdig inne i trädgården.  Det var bara att sluta och gå in. 

När vi kom ner till Bosse sken solen igen och han hade fått fart på grillen. Vi fick en silltallrik med färskpotatis som förrätt och en liten nubbe till det och sedan var det grillspett med allt möjligt gott på. 

 Idag var hela världen grå när man slog upp sina violblå. Dimman låg tät, men lättade fram på förmiddagen och i eftermiddag har det varit soligt och fint. Jag klippte färdigt gräsmattorna och sedan låg jag i  solstolen och slumrade en stund. Nu har vi varit på kyrkogårdarna med blommor och sedan en vända på Klinte för lite shopping.

Idag har jag startat upp ett "space" på  MSN som jag har kallat  Ingrids Krypin. Där kommer jag fortsättningsvis att ladda upp mina fotografier. Det är ett väldigt enkelt och fiffigt sätt att visa sina foton på jämfört med att själv skapa album.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bortbjudna, Daterande. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *