Hos Krister / Juluppehåll

Söndagen den 21 december 2008 | 22:10 |

Just nu regnar det, men när jag nu har grämt mig så över mulet och tråkigt väder, så måste jag ju rapportera att i dag blev jag verkligen överraskad. Himlen har varit blå och ganska molnfri och det har varit solsken ! Så härligt det kändes, men ganska chockerande att se hur fönsterna ser ut! Men det struntar jag i, för vad hjälper det att putsa dem när det regnar mest varje dag.

Vi skulle åka till Visby i dag för vi var bjudna till Krister och Thomas på lunch. Krister fyller år i morgon och det passade ju bra att fira det så här en dag i förskott. Eftersom vädret var så härligt, promenerade jag i väg en timme innan vi skulle åka och hann komma riktigt långt innan Åke kom hämtade upp mig med bilen. Hos Krister fick vi en härlig lunch och kaffe med god tårta till och så fick vi ju se hur fint de julpyntat.


Granen är riktigt tjusig!

När vi åkte hem fick jag se att bensinen nu faktiskt är nere under 10:-/liter, 9:94 var minipriset hos OK. Undrar hur länge det ska vara så lågt och om det kommer att sjunka ännu mera? Det är ju tur att någonting går åt rätt håll! Väl hemkomna tog jag fram laxen, som jag tog ut ur frysen i morse, och gravade den. Den bör bli färdig lagom till julafton. Sillfiléerna har jag lagt i blöt också och i morgon ska jag lägga in sillen och göra sillsallad. Det börjar dra ihop sig!
I kväll har vi sett på “Solens Mat”, som är det absolut bästa mat och kulturprogram man kan tänka sig och nu ser jag på “Heartbreak Hotel” med Helena Bergström och Maria Lundkvist. Den går på TV4, så nu är det paus för reklam och nyheter och så reklam igen. Praktiskt för den som vill “datera” en stund.

På tal om paus, så gör jag ett litet upphåll i det här dagliga rapporterandet och önskar alla en riktigt GOD JUL och så återkommer jag någon gång i mellandagarna.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Trevliga händelser och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.