Höststädningen fortskrider / 90-årskalas

Fredagen den 21 september 2007
En riktigt solig och fin dag efter en regnig natt.

Idag har jag fortsatt att fixa i salen. Jag är ännu präktigt förkyld, så det går inte så fort. Fönstrena är i alla fall putsade, gardinerna tvättade och färdiga att sätta upp igen och så har jag varit och köpt tyg till en ny duk till salsbordet. I morgon ska jag göra färdigt i den delen av huset. I rum som man inte är i så ofta är det verkligen i behov av ordentlig städning då och då.

Kollade Fritidsresor idag förresten och fick se att alla resor var slut nu. Det fanns en plats kvar det datum vi ska åka. Vilken tur att jag bokade i måndags! Hade jag inte gjort det, så hade vi inte kommit iväg!

Just nu har vi kommit hem efter att ha varit iväg på en 90-årsuppvaktning. Det är otroligt vad pigga en del kan vara trots hög ålder. Det här var en granne som fyllde år och hans 94-åriga syster var också med. Lite “gaggig” påstod de anhöriga, men kroppsligt hur pigg som helst och en annan av gästerna var 89 år och hon rörde sig som en 20-åring. Undrar om man kommer att bli så gammal? Det är tur att man inte vet någonting om det.

En höstgåva kom det från Anita igår.


Tack Anita!

Nu ska jag börja förbereda middagen till kvällen. Det blir levergryta med potatis och lingonsylt ikväll. Det är något av en favorit. Jag märkte när jag jobbade och vi gick ut och åt, att antingen gillar man lever eller också tycker man att det är jätteäckligt. Serverades det lever var det alltid en del som jublade och övriga försökte hitta något annat att äta. Hoppas nu att nötlevern jag fick tag i är riktigt fin. Det kan vara lite av en chansning, men den såg bra ut i alla fall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gåvor & Awards, Glädjande, Matprat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *