Höstupptakt på Snäckan

I dag har SPF Klinteorten haft höstens upptaktsmöte på Snäckan i Klintehamn och det är alltid populärt. Som ett under hade gårdagens regnväder förbytts till solsken och nästan ingen blåst. Någon måste haft bra förbindelser uppåt, för när jag pratade med Eva i kväll berättade hon att det regnat i Visby. Vi hade med andra ord tur med vädret!

Korvgrillning på gång

Se så gott vi har det i solen!

Efter korvgrillningen spelade en del minigolf, några spelade kubb och några satt bara och pratade och njöt i solskenet.

Det var fullt av sländor och de landade både här och där. Ibland agerade de hårprydnad

När det blev kaffedags gick vi in i matsalen, det såldes lotter, vi fick lite information om kommande aktiviteter och efter kaffet blev det lottdragning. Jag vann en påse bullar. Mycket lämpligt att lägga i frysen för kommande behov. Det var en riktigt trevlig eftermiddag!

Ha en skön kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i SPF. Bokmärk permalänken.

18 svar på Höstupptakt på Snäckan

 1. Znogge skriver:

  Vilken trevlig och bra eftermiddag på alla vis! Grattis till det fina vädret och den goda vinsten 😀

  kram och god kväll!

 2. Laila skriver:

  Det var verkligen en fin eftermiddag. Efter gårdagens regnande så var vädret en överraskning. Kram

 3. Vilken tur med vädret! Så här års är man tacksam för varje solskensdag. Septembervädret, när det är så fin;, det passar mig bättre än stekande sommarvärme!
  Vi hade ju också haft jättefint väder här nere, medan det var slagregn och översvämningar i Malmö, 3 mil härifrån, härom dagen!
  Må så gott, kram, Monica

 4. Vilken fin bild på trollsländan !

 5. Helena skriver:

  Vad roligt att det blev en fin dag och vackert väder.

 6. wiolettan skriver:

  Där går det verkligen tala om ”tur med vädret”. Det är ju så mycket trevligare och lättare om det är uppehåll vid utomhusaktiviteter. Ser skönt ut där vi korvgrillningen.
  Grattis till vinsten. Det är ju alltid så kul då ens eget lottnummer ropas upp.
  Trevlig dag.
  Kram!

 7. Gunnel skriver:

  Jag tänkte på Ulrika när jag såg ditt sländfoto. Hon är väldigt förtjust i sländor och har fotograferat många olika sorter. I det fallet har vi inte samma intressen. Att ha dem som hårprydnad tycker jag låter som rena mardrömmen. Kram

  • Ingrid skriver:

   Sländora är så lätta, så man känner dem inte ens. Vi satt och tittade på varandra och hojtade: ”Nu har du en slända i håret, nej nu flög den, nu sitter den på Svea…”
   Kram

 8. Vilken tur med vädret ni hade! 😆 Men det kan ju inte vara regn precis varje dag, även om man nästan hade börjat trott det ett tag. 😥 Men det är ju t.o.m. bra väder idag, så även om jag inte varit ute och gjort något (det är för blött ännu) så ska jag ut på eftermiddagen och se om jag kan göra någon nytta. Jag var inne på att plantera mina vårlökar, men då måste jag ta bort sommarblommorna i den rabatten och rosenskäran blommar ännu. 😕 Får se hur jag ska göra…..
  KRAM
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Det är en svår tid just nu. Det är mycket som börjar se trött och slitet ut, men ändå har man inte hjärta att ta bort det. Och så är det de där lökarna som ska i jorden….

 9. Kicki skriver:

  Grattis till bullvinsten! Skönt att solen sken.
  Det gjorde den faktiskt här också igår, men idag regnar det igen. Det ser dessutom ut som om det kommer fortsätta, det är alldeles jämngrått.
  Kram/Kicki

Kommentarer inaktiverade.