Sol och nio° är det nu på förmiddagen och det kan man väl stå ut med, :wink: då gör det ingenting om det är lite blåsigt. Vaktmästaren körde löv hela dagen igår och nu är det inte många kvar på träden. Det är nästan bara björkarna som inte gett upp riktigt, där hänger en hel del gula, men även gröna löv fortfarande kvar.

Hoppas att vädret håller sig och att de snabbar på med bilen på Mekonomen, så att det blir en behaglig promenad när jag ska hämta den.

Jag sov länge idag, för jag satt uppe lite sent igår och såg på TV och när jag stängt av den satte jag mig och läste det sista kapitlet i Hundraåringen.

Jag tycker att den var rätt roande faktiskt, även om jag inte orkade läsa så många kapitel i taget, men den var perfekt att ta till någon stund då och då. Handlingen består av den ena anekdoten efter den andra och man måste få smälta dem lite efterhand, annars blir man alldeles övermätt av allt det burleska.

Tänk så mycket också en vanlig hundraåring har upplevt, även om det inte är av samma dignitet som den här Hundraåringen. Jag måste säga att det inte är något fel på Jonas Jonassons fantasi!

I omslaget till boken står det att han nu sitter i kantonen Ticino, i den italiensktalande delen av Schweiz och skriver på nästa bok och det är inte utan att man är nyfiken på vad det kan bli för någonting.

Dagens ordspråk:

Man må fara hur långt man vill, aldrig kommer man ändå ifrån sig själv .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...