Hur länge ska Andra Avenyen hålla på? / Sofia på besök

Annandag Påsk 24 mars 2008 | 11:25 | 2&#176 varmt, men hemskt blåsigt.


Igår kväll öppnade jag med förväntning TV-tidningen för att se vad det skulle bjudas på för trevliga progam på påskdagen och jag blev verkligen besviken. Inte ett dugg att se! Kunde man inte ansträngt sig lite och åtminstone lagt in en trevlig film på påskdagen! Jag tycker att vi som inte gillar sport och bingolotto är lite styvmoderligt behandlade!

Och hur länge ska den totalt värdelösa serien “Andra Avenyn” få ta upp programtid? Jag bara undrar? Jag ber om ursäkt till er som gillar programmet, för ni måste ju vara några stycken i alla fall, eftersom man inte lagt ner det ännu, men jag tycker att det är med det sämsta TV har producerat på länge.

Nej, det blev inget TV-tittande för oss. Efter nyheterna och lite zappande gick vi och la oss och läste istället. Fast det blev inte så stor stund för ögonlocken ramlade bara ihop och jag fick läsa om och läsa om, så det blev tidigt sömn. Jag sov jättegott och vaknade först vid 7.30-tiden. Då hade Åke varit uppe länge och var i full färd med att ta ut traktorn för att köra in en pall ved. Han ville passa på med det ännu är fruset i marken. För det har varit kallt inatt också. -5 grader hade vi i morse, men nu har vädret svängt om och det är milt och blåsigt.

Idag händer inte något särskilt. Om inte vädret blir sämre ska jag nog försöka att komma ut och röra på mig lite. Den där stegräknaren ligger och blänger på mig och ger mig dåligt samvete!

Igår fick vi besök av Sofia med man och hundar. De har varit här och hälsat på oss en gång förut och det var så trevligt att få träffa dem igen. Eftersom matte och husse inte vill vara med på bild, så det blir Sören och Lucaz som får representera familjen. Det är två mycket charmerande hundar och Sören är jag alldels speciellt förtjust i.

Sören

Lucaz

Ha en god fortsättning på annandagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Irriterande, TV o Video o Kultur, Tyckt o Tänkt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *