Hur mår potatisen

Lördagen den 21 april 2007

Sol, men hård västlig vind och temperatur 2 grader.

Lördagen bjuder inte på bättre väder än fredagen gjorde, fast det blåser väl inte riktigt lika mycket. Jag täckte mina nysatta potatisar med väv och det förvånar mig verkligen att den inte har blåst sönder. Undrar vad potatisarna tycker om det här kyliga vädret? Hoppas att de har det varmare där nere i jorden än vad vi har här uppe i blåsten.

Jag steg upp som vanligt vid 7.15-tiden idag och det tog sin rundliga tid med läsningen av DN, det var ju dubbelt upp idag. När jag sedan kom upp i sovrummet för att klä mig, vad fick jag se!


I sovrummet får katterna absolut inte vara. Någon (jag) har glömt stänga dörren och Svarten har passat på att parkera på mitt nattlinne, rackarn´s katt!

Idag ska jag till Carina och Bosse på eftermiddagen och hjälpa dem med deras deklarationer och ikväll ska vi ha ett par vänner på middag. Jag har ännu inte riktigt klart för mig vad jag ska bjuda på, men det löser sig nog.
Imorgon ska vi till Visby för nu är det Kristers deklaration som ska fixas. Det påstås att det ska regna imorgon, så då passar det ju bra med inneaktiviteter.

Ha en riktigt trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nytt från Stenstugu och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *