Hur orkar dom?

Nej, jag tycker inte synd om partiledarna, men kan ändå inte låta bli att fundera på hur de känner sig så här i slutspurten. De är ju inte mer än människor och jag tycker att de måste vara helt slut vid det här laget.

Slut börjar man känna sig själv och utled på hela det här valet och alla tv-debatter, tidningsartiklar, spekulationer och väljarbarometrar som pekar än hit och än dit. Sen är det en sak som förundrar mig – alla valaffischer – vad ska vi med dem till? Vem bestämmer sig för vilket parti eller person man ska rösta på utifrån en valaffisch? Är det hur en affisch är utformad som ska avgöra vilken regering Sverige ska ha?

Hur som helst så blir det spännande på söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tyckt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Hur orkar dom?

 1. Gunilla skriver:

  Fattar inte heller hur dom orkar hålla på!
  Jag är egentligen inte intresserad av politik överhuvud taget,
  så för mig får dom göra som dom vill 🙂
  Tycker att alla partier pratar så stort om hur dom har tänkt sig efter valet, och efter valet blir det ju inte som dom sagt före valet iaf, så vad spelar det för roll egentligen hur man röstar???
  Jaja detta är min åsikt och åsikt har man ju rätt att ha 🙂
  Kram och trevlig helg
  /Gunilla

  • Ingrid skriver:

   Klart alla har rätt att ha en åsikt! Alla partier garderar sig ju också när det ger sina löften – allt beror på konjunkturutvecklingen och ekonomin – om, om, om….

 2. Skatan skriver:

  Ja, det skall verkligen bli skönt när valet är över. Jag blir alltid så beklämd vart fjärde år för att världen delas upp i onda och goda, himmel och helvete och människor bygger murar emellan sig av invektiv och fanatism.
  Vi bor i ett demokratiskt land och SD är de enda vi behöver vara riktigt rädda för …

  Sen ser vi lite olika på hur vi bäst skall få landet att blomstra … inte för en liten grupp … utan för oss alla och kan då rösta på våra olika partier, med sina olika ideologier. Men för att man tror på individen före kollektivet är man ju inte Satan själv … *suck* … eller om man röstar rött (hmm … Ohly ja, …) är man ju inte kommunistisk diktatur-kramare

  Om vi är så här trötta … hur trötta är inte dom. Man kan nästan se det i deras ansikten. Det skall som sagt var bli skönt när det är över.

  Kram!

  • Ingrid skriver:

   Visst är det lite märkligt att så gott som halva befolkningen ska bestämma hur den andra halvan ska leva? Fast bestämma och bestämma är de så stor skillnad egentligen mellan blocken? Bara inte SD och Ohly får för stort inflytande så spelar det väl egentligen inte så stor roll vem som sitter vid rodret!

 3. Znogge skriver:

  Ärligt talat så tror jag att många politiker är ganska så slutkörda och ser fram emot att morgondagen är avklarad!

  Kram

 4. Eleonora skriver:

  Inte bara affischer!! – tänk på ALL valpropaganda tillhopa – ojojoj vilka kostnader det blir – och ibland kan man som sagt undra – till vilken nytta??

  Ett är då säkert – jag avundas dem inte. Politiker är nog det sista jag skulle vilja vara.

 5. anki skriver:

  ja alla är nog bra trött på det här med valet… ska bli skönt som sagt när det hela är över. 🙂

  uppehåll här idag, men något sommarväder blir det nog inte idag.

  ha en fin lördag

Kommentarer inaktiverade.