Hypnotisören på Rondo, Rånförsök på Konsum

Det blåser idag, men solen tittar fram mellan molnen då och då. Få se om de kan bli en promenad lite senare på förmiddagen. Jag är lite småkraxig i halsen, men lite frisk luft brukar bara vara bra.

Eva och jag var på Rondo i Klintehamn igår kväll och såg Hypnotisören och den var väldigt bra, tyckte jag i alla fall. Jag har inte läst boken, men nu ska jag nog försöka få tag i den.

Jag satt bara och blev så irriterad på den dåliga bildkvalitén. Suddigt och konstigt såg det ut och ibland fylldes inte hela duken ut utan det låg en annan bild kvar i överkanten och rätt vad det var blev det konstiga suddiga streck. Vid byte av rulle (antar jag) blev det ett hopp i filmen och man hamnade i en scen utan sammanhang med den förra.

Går man på bio vill man ju ha den där speciella upplevelsen av fin kvalité på bild och ljud, annars kan man ju lika gärna hyra sig en film och se på TV. Jag hade tänkt gå och se Skyfall nästa vecka, men jag tror att jag avstår och väntar tills den går att hyra i videobutiken.

Från påhittade skurkar till verkligheten, för nu har buset varit igång igen i Klintehamn!

2012-11-11 21:11, Rån, försök, Gotlands län

På Konsum i Klintehamn kommer en 19-årig man inspringande. I sin ena hand har han en kniv. Utan att säga något eller hota någon vänder han igen och springer ut ur butiken. Han anträffas vid 23-tiden i samhället och får då följa med på förhör.

Efter förhör kommer åklagare att kontaktas för beslut angående ett anhållande eller ett frigivande.

Mannen anhölls av åklagare kl. 01.45
Organisation
Polismyndigheten Gotland

Dagens ordspråk:

Att komma i rätt tid är bra, att gå i rätt tid är bättre

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Film, Irriterande, Klintehamn, Nyhetskommentar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

14 svar på Hypnotisören på Rondo, Rånförsök på Konsum

 1. Znogge skriver:

  Så irriterande! Går man på bio vill man verkligen ha bra bildkvalitet. Det var perfekt när vi såg den. Egentligen borde ni få kompensation…

  Kram

 2. Birgitta skriver:

  Jag säger som du. Går man på bio vill man ju faktiskt ha en ordentlig bildkvalitet. Man betalar ju faktiskt för det. Som ovan säger borde ni få kompensation. Antingen ny film eller pengarna tillbaka.

  Dagens ordspråk var bra. Jag är själv mycket noga med att komma i tid. Och stannar inte alltid till sist. Visst är det så att det är skönt med gäster som har vett att inte stanna till 5 på morgonen. Suck och phu. Men jag har faktiskt lärt mig med åren att det är helt okey att säga till sena gäster att det är dags för kudden. Tack för besöket :-).

  Hoppas din krasslighet går över. Många är dunderförkylda, och det tar flera veckor att bli bra. Hoppas du inte fått just det viruset.

  Kram!

 3. Eleonora skriver:

  Synd att ni fick ”hack” i filmen. Hypnotisören ska jag INTE se, har jag redan bestämt. Jag har varit dåligt på bio de senaste åren och mycket fallerar för mig på det området. Men det får nog bli något utan skjuta/våld/vapen/ond bråd död/ – om jag nu kan hitta någon sådan film, som dessutom fått goda recentioner.
  Hoppas du får en god vecka. Kramar

 4. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!
  Klart att ni ska ha kompenstion för den usla bildkvalitén och dessutom blev dert ju ett ”hack” också så att handlingen blev förstörd.
  Men usch då så trist att dessa ungdomar är så agressiva och bär på knivar. Tänker på de kunder som var i butiken och visst kan man få en infarkt för mindre samt rädsla för framtiden. Stackars personalen som ska ha en sådan arbetsplats, måste kännas vedervärdigt.
  Vist borde det finnas pengar till att ha några poliser som promenerar i området i förebyggande syfte? Ni får väl sända in en protestlista till ansvarig!
  Kram, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Det är inte att undra på att husen och bostadsrätterna i Klintehamn är svårsålda och att det till och med finns lediga hyreslägenheter.
   Ingen vill bo här längre! 👿
   Kram, Ingrid

 5. Kicki skriver:

  Vad tråkigt att kvallitén inte var bra, när det var en bra film i övrigt.
  Jag kom på att det är evigheter sen vi var på bio.
  Kram

 6. Inger Johansson skriver:

  Hej!
  Inge kul att gå på bio när det fungerar så dåligt! Här var det premiär på nya filmen Call girl. Funderade på att gå och se den men det är väl ungefär samma, som gick på tv i en serie i vintras-våras?

  Ordspråket gillade jag 😉
  Kram Inger

 7. Louise skriver:

  Vi har precis bokat biljetter till sluttampen av Hypnotisören här. På torsdag ska vi se den. Hoppas att det är bättre bild här i stan … 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *