Hypokondriker – jag?

Idag har det varit ännu en fantastiskt skön dag med sol och värme. Jag var ute och hackade ogräs i trädgårdslandet och kupade upp potatisen på förmiddagen och sen blev det en skön stund på terrassen.

Ryggen känner jag av då och då, men det är så konstigt och smärtorna stämmer inte överens med sådana som jag haft förut när jag haft ”ont i ryggen”. I natt låg jag sömnlös ett bra tag och funderade på vad det kunde vara, för nu har jag haft de här konstiga besvären sedan i mitten av april och det är lite oroväckande. Kan det vara njurarna (det var det någon som föreslog) eller är det något med lungorna, jag har ont när jag hostar. Är det något med höfterna, för jag har ont i just det området när jag går eller tar på mig strumporna. När jag lägger mig på kvällen kan jag känna mig helt ok, men sen vaknar jag för att det gör ont när jag ska vända mig i sängen. Ren hypokondri kan det väl inte vara?

Idag ringde jag i alla fall till vårdcentralen och fick en tid hos vår husläkare den 14 juni. Om jag är besvärsfri då, går jag nog ändå dit för att få prata med läkaren och ta lite prover. Jag har inte kollat varken blodtryck eller blodvärden sedan jag var gravid sista gången 1972 och det sa jag till sköterskan jag talade med och hon skrattade och höll med om att det kanske var dags nu. Jag har ju alltid inbillat mig att jag varit frisk, men det är jag kanske inte? Hon sa också att jag skulle höra av mig om jag fick större besvär, så skulle hon ordna en akuttid.

Efter lunch åkte vi på Klinte, för klockan två skulle jag vara hos frissan för att klippa mig. Efter klippningen gick jag in på Färghandeln och köpte en burk olja till vårt trädäck och när vi kom hem oljade jag in det. Nu ser det så fint ut och i morgon kan vi flytta tillbaka möblerna igen


Här är några bilder från trädgården som jag tog i förmiddags


Klickbara bilder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *