I dag är det äntligen uteväder

Jag vaknade i natt av att det regnade igen och i morse när jag kollade regnmätaren hade det kommit 7 mm. Vi tömde den i söndags och då var det 20 mm i den. På gotlandsradion sa de att det har kommit 77 mm i Klintehamn hittills i oktober, så det är inte att undra på att man tycker att det inte gjort annat än regnat. Det var grått och mulet på morgonen, men man såg att det var på väg att klarna upp.

När vi satt och drack morgonkaffe körde en stor DHL-bil in på gården och vi trodde först att de kom in på gården för att fråga efter vägen, men ur bilen klev en tjej med ett litet paket i handen. Det var minnet till min dator, levererat långt tidigare än väntat.

Jag har varit ute i trädgården hela förmiddagen. Det är så härligt att kunna vara ute när vädret är så här vackert och det inte ens blåser. Jag har tvättat två maskiner och hängt ut tvätten och hoppas att få den torr, annars får jag väl eftertorka inne. Jag har ockst tagit vara på de sista pelargoniorna och tömt blomsterlådorna, jag har planterat de sista tulpanlökarna och rensat bort de gamla skotten på björnbärsbusken. Nu ska jag gå ut och fortsätta, det gäller att passa på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.