I dag är det sommar!

Solen har lyst lite svagt hela dagen och i förmiddags när jag skulle gå ut i soprummet tog jag på mig en jacka, men den behövdes inte alls. Det var varmt ute! När jag kom in igen och kollade på termometern hade vi 21,7° i skuggan.

På förmiddagen gick jag ut en vända, mest för att jag behövde gå och handla lite på Konsum. När jag satt och funderade på vad jag behövde packa ner för resa nr 1, vilket inte är mycket, upptäckte jag att min lilla resesprayflaska var tom och det var deodoranten också.

Resa nr 1 innebär HJÄRNKOLL 25-26 september 2017 på Cinderella, Viking Line. Det är vår SPF-förening som ställt upp i tävlingen och i morgon kl 06.00 kommer en av lagkamraterna och hämtar upp mig, för då ska vi iväg till Visby och färjan mot Nynäshamn. Sen kommer vi hem natten till onsdagen den 27 september, förhoppningsvis med fina vinster med oss. Här är programmet. Tro nu inte att föreningen betalar den här resan för oss, nej vi får stå för alla kostnader själva, men själva tävlingen är gratis.

Resa nr 2 går till Sardinien på eftermiddagen onsdagen den 27 september, så jag hinner lagom hem och sova några timmar, vattna blommorna och packa väskan med sol och badkläder. På Sardinien ska jag bo i Alghero på hotel Riviera.

Jag ligger i startgroparna

Nu blir det nog blogguppehåll några dagar, men förhoppningsvis ska jag kunna lämna några rapporter från Alghero via surfplattan eller mobilen och så måste jag ju försöka hinna berätta lite om kryssningen på Cinderella och tävlingen också. Vi har några timmar att fördriva innan det är dags för bussen mot Nynäshamn, så jag kanske kan passa på då.

Ha det så gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, SPF. Bokmärk permalänken.

26 svar på I dag är det sommar!

 1. Marlene Linden skriver:

  OJ, hoppas allt går bra. Att vädret är med Dig hem från Cinderella. Då tänker jag närmast på vindarna och inga inställda turer. Lycka till, vinst till Gotland vill vi ha. Och sedan en fin resa till underbara Sardinien. Hälsning från Visby

 2. Laila skriver:

  Håller tummarna för att ni ska gå vidare till final i hjärnkollen och vinna den.
  Kram

 3. Kicki skriver:

  Lycka till!
  Det såg ut som ni blir bjudna på kaffe och smörgås iaf.
  Hoppas det blir en trevlig resa både med Cinderella och sen till Sardinien!
  Kram/Kicki

 4. Inger Johansson skriver:

  Lyckost, som fått sol på Dej! Då vet jag att solen finns kvar i alla fall 😉
  Ha det så underbart på Dina resor!!!
  Kram Inger

 5. Även här har vi haft sommartemperaturer idag, så härligt!
  Oj, så mycket resande på kort tid! Först ”Hjärnkoll” (håller tummarna!), hem natten till onsdag och så iväg igen på onsdag eftermiddag! Häftigt program!
  Och jag, som tyckte att vi hade mycket med resa till Stockholm nästa helg och sen till Kreta på fredagen efter…
  Vi håller oss sysselsatta, eller hur?
  Må så gott, kram, Monica

 6. Kraka skriver:

  Lycka till på dina båda resor! Att resa är alltid roligt, men just nu är jag resmätt och tycker det är skönt att vara hemma igen.
  Kram

 7. Helena skriver:

  Ha det så trevligt på dina båda resor. Hoppas du får tid att ta massor av bilder som vi får se senare.

 8. Skogsnuvan skriver:

  Å vilken tur du har som åker till Sardinien. Det kommer du inte att ångra jag lovar. Det är ett underbart klart vatten och härliga små ställen som ligger efter kusten och pinjeskogar som doftar härligt och sanddyner och små kyrkor och städer som liknar Lady o Lufsens stad Jag skulle så gärna åka dit igen. Ser fram emot bilder. Den här tiden är det fortfarande varmt i havet och det var rent och fint och helt underbart.

 9. Gunnel skriver:

  Du har då verkligen mycket att stå i nu. Men det är klart bara kul saker, och sånt är aldrig jobbigt. Ha det så kul på båda dina resor. Kram

 10. Vilka trevliga resor du ska på! Hoppas bara du får fint väder under båtfärden, det är ju inte så kul om det gångar alltför mycket!! Lycka till på tävlingen!!! 😆
  KRAM
  Susie

 11. Bosse Lidén skriver:

  Jag hade gjort en anteckning i min plankalender och visste på så vis om din första resa. 🙂 Jag håller tummarna för dig/er. Låter spännande. Vilket veckoschema du har. Bara du inte förtar dig. Måste bli skönt att få komma ner till värmen. Men 21.9 låter som en hög och mysig sensommartemperatur.
  Kram Bosse

 12. Bosse Lidén skriver:

  TävlingsBosse är jättenyfiken. 🙂

 13. Karin skriver:

  Hoppas att det gick bra på tävlingen!
  Sen önskar jag dig sköna och soliga dagar på Sardinien. Kanske blir det även ett dopp i havet?
  Det låter onekligen härligt! 😀
  Kramar Karin

Kommentarer inaktiverade.