I dag blev det stranden

Idag har det varit nästan 32° igen och det som är lite jobbigt är att det ju blir lika varmt inomhus. När det redan klockan 10 var över 30° tog jag ett raskt beslut och packade ihop badkläderna och så åkte vi till Djupvik. Där var inte så mycket folk trots det fina vädret, så vi fick en bra plats precis nere i strandskvalet. Det var helt underbart i vattnet och jag badade flera gånger. Maken kände inte för att gå ut i vattnet och då blev det lite för varmt för honom att sitta där i solen, så när jag fått mitt lystmäte på bad åkte vi hem igen.Precis när vi kommit anlöpte Öfararen


Bodar nere i hamnen vid Djupvik


Glada barn i badet


Öfararen låg fortfarande kvar i hamnen när vi åkte hem

Hemma var det varmt som bara den, så vi satte oss ute och åt lunch och då kom den där insekten som jag skrev om igår och anföll mig. Jag behärskade mig och gick in med elakingen på armen och letade fram kameran och så här ser den alltså ut. På bilden har den krupit ihop lite, men den är ca 6-7 mm lång och bara någon mm bred när det sträcker ut sig. Man ser att den har rediga klor och det är väl med dem den kniper mig. Känner du igen den Anki?

I kväll blir det bara matjesill med gräddfil, hårdkokt hackat ägg och gräslök och potatis till middag, aptiten är inte så stor i värmen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.