I dag ska jag vara snäll…

…och återgå till det ordinarie dagboksskrivandet.

Jag börjar som vanligt vädret och det är inte alls i min smak, för det blåser och småregnar och är allmänt ruskigt och SMHI pratar om kyla och snö. Brrr… nu när man inbillat sig att våren är på gång.

Det var grått och mulet igår också, men inte värre än att jag gick ut en vända efter lunch. En bekant ringde och bjöd på eftermiddagskaffe och det säger man ju inte nej tack till. En härlig semla bjod hon på och vi hade en trevlig pratstund innan jag fortsatte hem igen.

Väl hemma landade jag så småningom i soffan och såg först Så ska det låta och sedan Innan vi dör. Det sistnämnda är så spännande att jag nästan inte kunde somna när jag väl kom i säng, trots att jag rundade av med Akuten. Hur ska det gå för Chippen? Nu ligger han verkligen illa till!

Efter en veckor i köksfönstret börjar pinnarna grönska

Med det här uschliga vädret håller jag mig inne i dag, förutom en promenad tvärs över vägen. Min granne vill ha lite hjälp med redigering av en berättelse om en gammal gård som hon forskat kring och inte kan jag säga nej tack till det heller. Det är ju så roligt när man kan hjälpa till med någonting.

Trevlig måndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Odvalds, Väder. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till I dag ska jag vara snäll…

 1. Såg inte Innan Vi Dör igår, men jag har det inspelat och ska titta ikväll! 😆
  sen läste jag ditt inlägg om OT i mellon och där är jag väldans kluven. Han var bra TROTS sin ålder, men jag håller med om att det kanske är fel forum. 🙁
  Men å andra sidan är hela upplägget av det här spektaklet totalt fel – och dessutom är själva tävlingen väldans förlegad. 👿 Jag brukar roa mig med att lösa korsord, läsa eller prata i telefon och det är sällan någon låt som fordrar min uppmärksamhet. Fast sist var det två låtar – eller egentligen två framförare; Den första ursnygga killen och så OT. 😈
  Men det är väl kanske inte så att det är framförarna som ska premieras utan låtarna – som är så fruktansvärt omoderna och totalt slätstrukna. 🙄
  KRAM
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Jag zappar fram och tillbaka när det är Mello, men i lördags fanns det inget att zappa till ens. Allt krut läggs tydligen på den här tävlingen.
   Nog börjar den kännas lite avslagen och musiken är för det mesta inte i min smak i alla fall. Den ligger mer åt OT:s håll trots min kritik över att han var med i progammet.
   Kram

 2. Gunnel skriver:

  Hos mig regnar det idag. Typiskt! Zoé är här några dagar och vi hade planerat att var ute och leka lite. Det får bli pyssel inomhus i stället. Kram

 3. Vonne skriver:

  Vad skönt att du som du säger är snäll igen. Jag tyckte du gickför hårt åt Owe och skrev faktiskt en lång kommentar. Den tycks dock kommit bort sig i syber för den fanns inte sen. Men nog om det, olika tyckande och smak måste få finnas.
  Jag vågar inte titta på innan vi dör och såg knappt alls på TV igår. Jo Så ska det låta såg jag. Var trött och la mig tidigt. Vad bra det är för dina grannar att ha dig som granne att få lite hjälp av. Ja jag har totaltröttnat på vädret, nu får det banne mig bli bättre snart. Visserligen har vi plusgrader men det känns så kallt ändå när inte solen visar sig
  Kram på dig

  • Ingrid skriver:

   Så tråkigt att din kommentar ang OT försvann. Det hade varit roligt att läsa den, för jag förstår att vi inte är helt ense i frågan.
   Visst känns det kallt när inte solen är framme. Luften är så rå och fuktig och så har det varit här i dag.
   Kram

 4. Hmmm, jag verkat vara den enda som håller med dig om OT! Men nog om det, man får faktiskt ha olika smak!
  Gråväder här också och jag har passat på att baka. Jag bakar numera nästan allt bröd vi äter, det blir både godare, billigare och roligare!
  Men en promenad i eftermiddag ska det bli ändå. Så igår att påskliljorna har knoppar!
  Kram till dig!
  Monica

 5. Geddfish skriver:

  Uschligt väder här med. Har gått några svängar, som jag var tvungen till.
  De pratar en massa om vårtecken på radion, så vi hoppas våren kommer snart och vi får lite värme.
  Kram, Gerd

 6. Hillevi skriver:

  Tittar också på ”Innan vi dör”, tack vare dig. Mycket spännande!

 7. Lambergsfrua skriver:

  Mest gråväder här också, men plusgrader och det gillar jag. Om det skulle komma snö nu, så kan det i alla fall inte bli någon vinter att tala om.
  Jag är verkloigen imponerad av hur fort dina pellisar börjar grönska. Om några månader kan du nog njuta i fulla drag av blomsterprakten.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

  • Ingrid skriver:

   Visst är det fantastiskt att de kan komma igång så fort. Sen finns det ju inga garantier för att de kommer att bli lika fina som vanligt, men man kan ju alltid hoppas.
   Kram

 8. Karin skriver:

  Håller med dig om Owe. Pinsamt att ta en artist som egentligen har gjort sitt. Vi kan väl komma ihåg honom som den spralliga Owe han var i sin ungdom. Jag minns också Dagny på jukeboxen. Den är populär hos äldre även idag. Vi har den på vår ukulele repertoar.
  Kram Karin
  PS Jag tycker du är snäll, ALLTID! Och hjälpsam! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *