I den innersta kretsen

Vilket härligt väder det blev idag. Strålande solsken, lite lagom vind och 20°. Kan det bli bättre! Tvättmaskinen har gjort sitt och just nu var jag ute och plockade ner den torra tvätten, bara att vika ihop och lägga in. Och så har vi ju fått klippa gräsmattorna förstås och att det blev en dag med fint väder får man verkligen tacka så mycket för, för det var väldigt vad gräset vuxit på fjorton dagar. Ute på baksidan, där det brukar se ut som öken så här års i vanliga fall, växte klövern decimeterhög. Nu håller Åke på och klipper i de så kallade Dårskapen. Den är hans skötebarn och där han inte kommer fram med åkgräsklipparen går han med röjare i stället.

I den innersta kretsen av Viveca Sten har legat på kökssoffan den här veckan. Jag kan inte ligga och läsa, för då somnar jag ofelbart, men jag gillar att sitta i köket och läsa och den här boken av Viveca Sten var verkligen bra. Hon har skrivit två deckare till och dem ska jag försöka få tag i. Jag lyssnade på hennes sommarprat och tyckte att hon var trevlig att höra på, så jag blev jätteglad när jag fick boken i present av min syster Kerstin. Jag har uppdaterat Läsvärt/Boktips med Viveca Sten också. Det är väldigt vad många deckardrottningar det börjar bli. Jag har mycket att ta igen nu för de har alla kommit ut med nya böcker som jag ännu inte har läst.

Nu ska gå ut och sätta mig i solskenet en stund med penna, suddgummi och DN:s fredagskryss, men det såg knepigt ut idag. Temat var ”Utbytesstudent”, det lär nog bli en del googlande om jag ska klara av det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.