I morgon är det premiär….

….för årets julkalender, inte bara på TV utan även här i min blogg. I år finns den på en egen sida i bloggen, klicka bara på miniatyren av kalendern i vänsterlisten så kommer du rätt. Frågor kommer det att finnas som vanligt bakom luckorna och jag hoppas att det inte ska vara alltför svårt, men ändå lite klurigt. Jag kommer att öppna luckorna på kvällen innan jag stänger av datorn och går till sängs, så det går att tjuvstarta lite.

Själv har jag flera andra kalendrar som jag ska titta in i varje dag och så ska jag se hur årets julkalender i TV kommer att bli. Det är många år sedan det var någon som jag tyckte var rolig, men man får väl kanske inse att julkalendrarna inte är gjorda för pensionärer utan för barn.

Brrr, så kallt det är nu i kväll, för en stund sedan hade vi -12°!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Jul, Tävlingar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

14 svar på I morgon är det premiär….

 1. Pia skriver:

  Ska bli kul att se vad du hittat på detta året 😀

 2. Kerstin skriver:

  Ja så klart man ska öppna luckorna. Kikade faktist in redan i går (det första jag jorde faktist) men såg att din kalender startar den 1 dec i motsats till min som redan är igång

 3. Anita / Piteå skriver:

  I jämnförelse med er har vi i Piteå rena rama sommar med -8.6 gr

 4. Suss skriver:

  Oj, vad roligt, det är klart att jag vill tävla om ett presentkort på Adlibris, jag som älskar böcker och har tillbringat en stor del av min uppväxt i en bokhandel. Återkommer med svar efter midnatt. Kram!

 5. Skatan skriver:

  Jättekul och jag kommer förstås att öppna varenda lucka och göra så gott jag kan.

  Det var lite klurigt VAR man skulle svara. Jag skickade ett mail men om jag skall svara på annat sätt vill jag gärna veta det …förstås.

  Kram!

  • Ingrid skriver:

   Jag beklagar att jag varit otydlig, nu har jag tagit bort bilden/länken till min mailadress och skrivit ut den i stället.

   Men det går precis lika bra att använda kontaktformuläret som du gjort.

   Kram och tack för ditt svar 🙂

 6. ingmarie skriver:

  ska bli roligt att följa din kalender, svar inskickat via mejlen
  idag 15 minus ute..hua mig

 7. skogsnuvan skriver:

  Trolltider och teskedsgumman, det var julkalendrar som man minns. Jag ska titta idag för kanske kanske blir det en bra kalender och vet du Man blir aldrig för gammal för att se på barnprogram, inte jag i alla fall

Kommentarer inaktiverade.