…måste jag ju tala om att jag nu har fått svar från Telia på båda mina förfrågningar, svar som dessutom var positiva! Så nu ska jag inte gnälla på dem på ett tag i alla fall ;)

Ett strålande höstväder har det varit hela dagen. Jag tog den där promenaden till Stenstugu, som jag skrev om i förra inlägget. Fast jag gick inte riktigt hela vägen, för Åke kom ifatt mig med bilen i Värsendekvior. Det blåste motvind som bara den, så det var tur att jag tagit på mig vinterjackan. Katterna blev som vanligt lyckliga över att se oss och vi hade en lång klapp- och klistund, kissarna och jag, medan Åke plockade upp nedfallna päron.

Jag hade lovat mig själv att jag inte skulle ta ner mer grejor till Odvalds, men idag, när jag gick rondan i huset, kunde jag inte stå emot kopparformarna som hängt på köksväggen på Stenstugu i många herrans år. Nu har de fått ny plats på Odvalds. Och jag har fått lite mera att putsa på. Har man inte arbete, så skaffar man sig ;)

På eftermiddagen kom några goda vänner på besök och satt en stund och pratade och drack en kopp kaffe. En trevlig tisdag har vi haft!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...