Idag är det piglördag

onsdag, september 28, 2005

 Ja, så här har det sett ut hela dagen, men tyvärr har det inte kommit så mycket regn i alla fall. Det skulle behövas bra mycket mer för att växtligheten ska ha någon nytta av det, men det kanske ännu kommer. I kväll har de hotat med åska och då brukar det kunna bli litet större regnmängder.

Det är hemskt vad tiden går! Nu är det redan onsdag och halva veckan är gången. I måndags och tisdags var jag ute och höll på litet i trädgården, det har varit tvätt och strykning  och så har det blivit litet sittande vid datorn också. Jag håller på med en PSP-kurs och det är så hemskt skojigt. Idag har jag suttit och gjort kort till Halloween och att kunna göra dem själv är verkligen en höjdare. Jag drog igång med kort till Valentine också, men insåg att jag är litet tidigt ute. Valentine är ju inte förrän i februari! Det är nog bättre att sikta in sig på julkorten. Få se om jag kan få till en julsida, det skulle vara skojigt nu när jag kan göra bakgrunder och litet grafik själv. 

Jag fick ett mail från Eva idag och det var välkommet! Hur kan det vara, att trots att barnen är över 40 år, så kan man inte låta bli att tänka på dem? Man vill att de ska må bra och att livet inte ska vara för hårt mot dem. När de var små och inte ville göra saker och ting för att det "inte var roligt" brukade jag säga till dem, att ingen kan få ha roligt jämt. En del saker måste man göra även om det inte är roligt. 

Jag är så stolt över våra barn, som alla tre jobbar och sliter och kämpar på med sina liv och sina familjer var och en på sitt sätt. "Hedra din fader och din moder", står det i bibeln och det gör de verkligen. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Sicilien, Väderprat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *