Idag är vi mer insnöade än vanligt

lördag, januari 21, 2006

Idag skulle jag ju ha varit i Hemse på Kupan, men jag fegade ur i morse för det var sådant snöväder. Jag tycker inte att man ska ge sig ut på vägarna, när det inte är helt nödvändigt och det var det inte. Men sen kände jag mig litet dum faktiskt, för bara någon timma senare, så klarnade det upp och har varit ganska hyfsat. Det har definitivt inte varit några problem på dom stora vägarna i alla fall.

Åke har varit ute och skotta upp stigen ut flera gånger. För bara efter en liten stund så har den yrt till igen. Annars har han väl inte gjort så mycket idag. Det har varit för kallt och blåsigt för att det ska vara trevligt ute. 8-9 gr och snålblåst det är inte trevligt.

Jag bakade en kaka på förmiddagen och sedan har jag suttit litet vid datorn, löst sudoku och så var vi en vända på Klinte på eftermiddagen. Genom att flyget hade problem på grund av snöovädret så fick vi ingen DN idag, så vi var och köpte en Expressen i stället. Och där fanns ju mycket skvaller att läsa. Bland annat  om Let´s Dance, som jag satt och såg igår kväll.

Ikväll har vi sett Postkodmiljonären och På Spåret, så det har varit frågesport hela kvällen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nytt från Stenstugu, Väderprat. Bokmärk permalänken.