Idag för ett år sedan…

…befann jag mig på Fuerteventura och var ute och åkte buss runt ön på Stora Öturen. När man pratar med folk om Fuerteventura säger många att ”usch, där är det bara svart, kalt och fult”, men så upplevde jag inte den ön.

Den fanns enormt mycket vackert att se och blomsterprakten var imponerande, för att inte tala om alla fantastiska kaktusplanteringar. Jag bodde i norra delen i Corralejo inne i stan och där trivdes jag verkligen. Det var bara ett par hundra meter så var jag nere vid strandpromenaden. Vädret den här tiden var ungefär som svensk sommar. Lite svala vindar ibland, men varmt och skönt när solen var framme. Det passade mig perfekt!

Några har undrat över att jag inte åkt någonstans i vinter, men det har varit så mycket på gång både i januari och februari och nu känns det ju nästan som om våren nalkas, så reslusten har inte infunnit sig riktigt.

Idag är det grått och blåsigt och jag har roat mig med lite ordentlig fredagsstädning. Mattorna har varit ute på vädring och golven är torkade, så nu kan jag hålla helg. Egentligen borde jag ju ta mig en promenad, men jag sparar den tills i morgon. Jag tycker att jag fått motion tillräckligt idag.

Håll nu tummarna för Elisabet och Jesper i kväll! Det ska bli spännande att se vem som vinner, men att det blir en hård match är jag säker på.

Trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, TV. Bokmärk permalänken.

24 kommentarer till Idag för ett år sedan…

 1. Hej syster!
  Vi håller så många tummar och tassar vi kan för dom.
  Helt underbara människor.
  Kram!! 😀

 2. Znogge skriver:

  Man behöver väl inte alltid resa vid samma tillfälle tidsmässigt. Du har ju frihet att välja 😉

  Jag håller också en tumme hårt för dem! De är helt klart mina favoriter 😀

  Kram

 3. Vonna skriver:

  Håller tummarna så mycket jag kan. De är såå sköna tillsammans.

 4. Inger Maryissa skriver:

  Kan tänka mig du hade en fin semester där
  Och ja, det finns där så mycket fin blomsterprakt
  Kram

 5. Kraka skriver:

  Jag tillhör dem som är väldigt förtjust i den där svarta, karga lavasanden. Skulle gärna åka dit igen.
  Ha en frotsatt trevlig fredag!
  Kram

 6. Laila Östergren skriver:

  Jag tyckte också om Fuerteventura när vi var där.
  Det ska bli spännande i kväll. Håller tummarna för Elisabeth och Jesper.
  Ha en skön kväll!

 7. Karin skriver:

  Det där med fredagsstädning borde jag ha gjort idag, för jag hade 2 rum kvar att städa. Har haft problem med mina axlar, så jag har fått dela upp det hela.
  Mannen har blivit starropererad, och får inte anstränga sig. Men diska, går bra har jag sagt, och det gör han NU! 😆
  Kramar och en fin helg! 🙂
  Karin

 8. Ulla Anderstedt skriver:

  Det ska bli spännande! Trevlig helg. kram

 9. Oldmolly skriver:

  Vad jag kommer ihåg var Lanzarote svart, men Fuerteventura var mer åt det brungula hållet. Men det är fint på båda öarna, tycker jag. Havet är så mäktigt och solen så varm.

 10. Kul matt det finns så mycket vackert på Fuerteventura – och jag tycker det låter lite som om du är sugen på att åka nånstans. 😉
  KRAM och TREVLIG HELG
  Susie

 11. wiolettan skriver:

  Jag höll också på Elisabeth och Jesper. De är så duktiga och är mysiga ihop. Filip och Fredrik är för högljudda och skräniga för mina öron. Spelade in programmet för jag hade besök och mysingen var inte hemma så vi tänkte se det idag.
  Tjusig blombild.
  Trevlig helg och kram till dig.

 12. Skogsnuvan skriver:

  Min boganvilla blommar inte just nu men har fina gröna blad så snart börjar den väl blomma och kommer att blomma hela sommaren om det blir som vanligt. Idag är det 7 grader kallt och skoterspåren har säkert frusit till så jag ska ta en långpromenad till Kolbjännsjön och titta på när man drar upp öringar och rödingar och fika lite där. Det kommer att bli en riktigt lång promenad på säkert över en mil. Vädret är härligt med sol och inte en enda vindpust

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *