Idag for vi…

…iväg till Endre och gratulerade Åkes syster på hennes 75-årsdag, för det är idag hon fyller. Grattis Barbro! Vi fegade ju i lördags när hon hade kalas med släkt och vänner, för vi tyckte att väglaget inte var så trevligt.

Nu var det dagsljus och faktiskt lite sol, när vi åkte dit i alla fall. En trevlig eftermiddag fick vi tillsammans med 4-5 andra eftersläntare. Och hem kom vi utan några som helst problem trots att det var mörkt.

Det var nog tur att vi åkte idag och inte väntade till helgen, för nu kommer vintern med stormfart säger man på SVT Inrikes, fast när jag ser på väderprognosen över Klintehamn ser det inte så farligt ut för vår del. Den som lever får se!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Utflykter, Väder. Bokmärk permalänken.

8 svar på Idag for vi…

 1. Gunnel skriver:

  Väderleksrapportena är som stryktipset jag lämnar in ibland…inte många rätt. Vi brukar lyssna på den danska rapporteringen, för den stämmer bättre överens med Skånevädret. Kram

 2. Karin skriver:

  Det där ovädret kan bli borta tycker jag! OM jag ska ha snö, så ska det snöa sakta, stora, dalande flingor! En snöflinga på vanten som man kan studera en stund är lite mysigt!
  Kram Karin

 3. Skatan skriver:

  Ja här i Borlänge har det redan kommit snö … och det kommer mera. Har man sagt. Och det rejält. Över STORA delar av Sverige. Så jag åker hem idag redan på förmiddagen för det skall inte börja förrän framåt kvällen om allt nu stämmer.

  Ha en fin torsdag …

  Kram!

 4. Ulla skriver:

  Bra atttänka på väglaget då man ger sig ut med bil nu. Snön talas det om,, men vi haringen sett ännu. Fast det är ju kallt på nätterna och frostigt på väglaget.
  Förkylningen har nu övergått i bihåleinflammation, är på väg till VC. Jag vill inte ha julstöket förstört. Hoppas de kan ge mig antibiotica.
  Ha en bra dag!
  Stor kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *