Idag har vi 45-årig bröllopsdag

Söndagen den 21 maj 2006

Nu har det regnat både igår, 4 mm, och inatt och det håller ännu på. Ett lätt regn,som bara har gett några mm, men det är ganska kallt 10-11 grader bara.

Det är tråkigt att det är regnigt just idag, när fotbollslandslaget kommer till Gotland. Jag hörde på radion, att det redan vid 8-tiden i morse, börjat bildas köer vid insläppet till Gutavallen där fotbollshjältarna ska ha öppen träning idag. Men så är det, vädret kan vi inte göra mycket åt, det är bara att tacka och ta emot.

Igår hade vi 45-årig bröllopsdag och firade det med god mat och en flaska rödvin.
Jodå, sen satt jag uppe och såg på ESC. Jag fick sitta ensam, för Åke gav upp redan efter en stund. Att Lordi skulle vinna, var jag ganska säker på redan innan sändningen. Inte för att jag tycker att de är så speciellt bra, men de är annorlunda.

Jag tror att de fick så många röster för att folk är trötta på de där stereotypa schlagerlåtarna, som framförs av lättklädda (läs avklädda) brudar, som ser i stort sett likadan ut allihop vare sig de är religiösa eller inte. (Jag vet, där fick Carola sig en känga!)

Idag hejar jag på Edoardo, som är i Palermo och spelar i en tennisturnering. Hoppas att det kommer att gå bra för honom.

Annars väntar jag på att det ska sluta regna, så att jag kan få ta mig en promenad efter lunchen.

=======================================

Det blev minsann en skön promenad efter lunch och kameran var med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Promenader, Trevliga händelser och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *