Idag känns det som första höstdagen

Torsdagen den 28 september 2006

Första dagen det känns som höst, temperatur ca 15 gr.

Idag har jag börjat med höststädningen och jag startade på det tråkigaste stället, källaren. Det är ett litet ynka utrymme, som lätt blir fullpackat med pryttlar. Nu har jag rensat upp, kastat en del, satt upp planteringskrukor och dylikt på vinden och större grejor i vagnboden.

Igår var jag ock klippte mig på förmiddagen och efter lunch var jag ute i trädgården. Mina stora gullrisplantor, som jag inte riktigt vetat vad jag skulle göra med, har jag nu grävt upp. De jag inte lyckats hitta ny plats till har jag kastat. Visst kan man dela med sig till andra, men vi har så mycket lökväxter som sprider sig, så jag vill inte utsätta andra för att få in det i sina rabatter.

På datorfronten så uppdaterade jag månadsbilden igår och på startsidan har jag satt in ett par kort för att uppmärksamma Internationella Barndagen den 2/10.

Ikväll ska jag se Tinas Mat och Solens Mat. Solens mat vill jag varmt rekommendera. Det är inte ett matlagningsprogram, utan Bo Hagström reser runt och ger oss väldigt bra reportage från olika matkulturer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Temadagar, TV o Video o Kultur och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *