Idag missade jag….

…Owe Sandströms sommarprat, för jag har varit på Kupan i Hemse och jobbat igen. Men Owe ska jag absolut lyssna på vid ett annat tillfälle, för jag gillar verkligen honom och jag tror att han hade mycket att spännande att berätta om att han spelade bra musik.

Det var rea på Kupan igen och 50% rabatt på allting gjorde att det var jättemycket folk hela dagen och hur mycket som helst att sortera. Vädret gjorde nog sitt till också, för det har varit mulet idag och det har till och med kommit några regnstänk.

Tomaterna börjar mogna

Jag trodde att jag skulle behöva vattna i eftermiddag när jag kom hem, men det klarar sig nog eftersom solen svek idag. Min tomatplanta ser lite konstiga med knorvliga och fula blad, men tomaterna smakar bra i alla fall.

Grillplatsen här på Odvalds

De här blomlådorna vattnade jag igår eftermiddag, så de klarar sig också ett tag. Paradisblomster är verkligen en tacksam blomma och de växer och frodas hur fint som helst såväl här som på mammas och pappas grav.

Ha en skön onsdagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Röda Korset, Trädgård. Bokmärk permalänken.

14 svar på Idag missade jag….

 1. Hillevi skriver:

  Jag tyckte att att han var bra, Owe. Jag är ju lite partisk, förstås och jag har hört hans historier många gånger förr. När jag läser recensioner av sommarpratarprogrammen ondgör man sig ofta över ”jagfixeringen”. Nå… nu är det det just om personen själv jag gärna hör och det är skillnad på självskryt och på de egna upplevelserna. Vad sommarprataren anser om politiken i sydostasien, invandringsproblematiken eller hur skattepengarna används… hör inte riktigt hemma i detta program OM det inte just är självupplevd erfarenhet, dvs ”jagfixerat”!

  • Ingrid skriver:

   Så bra, då vet jag att jag ska lyssna på hans sommarprogram. Det har varit många riktigt bra värdar, men också just den typ du skriver om. Inte sjutton vill man att de där 90 minuterna ska vara en föreläsning.
   Kram

 2. Znogge skriver:

  Just nu räcker det att vattna här varannan dag och inte ens tomaterna kräver mer. Ganska så skönt faktiskt 🙂

  Kram

 3. Karin skriver:

  Så fina tomater! Det var längesedan jag hade egna. Ska kanske köpa en kruka nästa år? Ska tjuvskotten fortfarande knipsas av? Eller det är kanske olika på beroende på vilken sort man väljer?
  Kramar Karin

 4. Skogsnuvan skriver:

  Tycker att dina tomater ser fina ut. Mina plantor har bara blommor trots att dom stått i växthus hela sommaren så det blir nog inga tomater iår

 5. Gunnar skriver:

  Tomater är en av de plantor som inte har funkat här denna märkliga sommar. Jag kan tänka mig att många passade på när det var så billigt på kupan.
  Vet du varför Röda Korset kallar sin lokala verksamheter Kupan? Likadant här.

 6. Anna/notonmusic skriver:

  Var på röda korset här hemma och de sa att när de rear så får de in dubbelt så mycket pengar som annars! Fullt med folk där med, med andra ord! De är ALLTID trevliga när man kommer med sitt skräp (som man själv tycker eftersom man lämnar bort det) och TACKAR så väldigt mycket! Och det känns förstås bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *