Idag väntar en ”pärsing”

Solen skiner och det är ett helt strålande väder, men man har varnat för att det är väldigt halt på vägarna. Jag hoppas att halkan ger med sig fram på dagen, för vi ska till Visby vid lunchtiden. Både Åke och jag ska till tandläkaren för kontroll. Det blir en pärsing att gå igenom! Jag gillar det inte och tycker att det är väldigt obehagligt när man inte alls vet vad de ska hitta på. Jag tror inte att jag har något som behöver åtgärdas, men det är otäckt ändå och dessutom är det dyrt.

Grållen uppskattar solen och när han dessutom kunde parkera uppå min stapel av strykkläder är det ju ännu trevligare. Jag känner mina pappenheimare, så jag lägger alltid ett skynke eller en handduk överst på klädhögen, för mina ”gossar” har en enorm förmåga att hitta dem.

Ha en fin torsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Humor, Känt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Idag väntar en ”pärsing”

 1. Ailas skriver:

  Vill passa på att önska lycka till hos tandläkaren samtidigt som jag beundrar bilden av tvätthögens konung. Han behärskar sin tron på allra bästa sätt, måste jag säga. Som den självklarhet han är.

  Kram från gråtrista Jönköping!

 2. Mien skriver:

  Elof är precis som Grållen. hur gosig och mysig som helst med oss i familjen men så fort vi får besök så är han borta! Han vägrar hälsa på främnes som kommer. Många som varit här, och till och med bott här, tror knappt på att vi har en röd katt. För man ser inte ens svansen av honom.

  Hoppas tandläkarbesöket går bra. Jag gillar inte heller att gå till tandläkaren. Inte för att jag brukar ha några hål men jag är alltid rädd att det ska kosta mer än jag kan betala.
  / Mien

 3. Skatan skriver:

  Jag med önskar dig lycka till och bara koll hos tandläkaren … det är inget trevligt alls där tycker inte jag heller.

  Jättefin vinkel på ditt foto … Smart !

  Kram och ha det …

 4. Jah Hollis skriver:

  Usch ja, det är aldrig någon höjdare att gå till tandläkaren, även om tandläkaren som person kan vara trevlig. Hoppas det gick bra och att ni slapp oväntade utgifter.

Kommentarer inaktiverade.