Idol / Spam

Fredagen den 15 september 2006

Temperatur omkring 18 gr, det har känts lite mera som höst idag. Idag har det väl inte hänt speciellt mycket. Fredagsstädning och på eftermiddagen en skön stund på uteplatsen med sudoku och DN:s fredagskryss.

Igår tog jag mig en skön promenad ner till stranden. Tyvärr var kameran inte med, annars hade jag kunnat visa upp 3 vackra svanar som seglade så vackert alldeles inne vid stranden.

En liten fundering har jag gällande all spam. Ett tag var det bara erbjudanden om Diplomas, Viagra och penisförstorare, nu helt plötsligt är det bantningsmedel som erbjuds. Vem styr detta? Vem bestämmer vad vi ska drabbas av?

Med skammens lätta rodnad måste jag erkänna att jag ser på Idol2006 och nu ska jag gå och se fortsättningen av kvällens program.

———————————

22.00 Programmet är slut och Ville gick inte vidare. Det finns ingen som jag hellre hade önskat det, men det är helt klart att han inte är ämnad för att bli Idol 2006. Hoppas bara att det här nederlaget inte knäcker honom. Det är en grym tävling!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, IT & Internet, TV o Video o Kultur och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.