Inbrott på Hamncaféet

Jag hörde på radion i morse att det varit inbrott på Hamncaféet i natt, men tänkte att det nog inte hindrade dem från att servera lunch idag och det stämde, men det är väl också sjutton att de inte ska få vara ifred! 👿

2016-02-17 06:16, Inbrott, Gotland

I natt har någon tagit sig in på Hamncaféet i Klintehamn igen, man har krossat en ruta tagit sig in och tillgripit några flaskor alkohol.
Organisation
Polisen Gotland

Vädret har varit ganska fint idag också med solsken för det mesta och ett par grader varmt. Jag klippte av räkeln i förmiddags, satte den i en vas och planterade ut krukväxterna i julgruppen där den stått. Den ljusa julenen var jättefin, men julstjärnan såg lite tanig ut, så den lär inte bli så gammal.

När jag höll på och donade med mina blommor upptäckte jag den här amaryllisknoppen bakom gardinen i sovrumsfönstret. Det är en lök från förra året och jag hade ju tänkt att den skulle blomma lagom till jul och det missade den totalt, men det gör ju inte så mycket. Bättre sent än aldrig!

När det sedan började bli lunchdags gav jag mig iväg på en promenad ut till hamnen. Det blåste lite snålt i motvinden, men det var ganska behagligt i alla fall.

Tomatströmmingen och potatismoset smakade utmärkt och eftersom det fanns köttbullar också, fick strömmingen bli förrätt och så åt jag köttbullar som varmrätt. Sen var jag så mätt, så jag hoppade över vaniljhjärtat, som man kunde få till kaffet.

Det är mysigt att sitta vid fönstret och titta ut över vattnet och Korumpen

Nu ska jag gå och snygga till håret lite, för i kväll är det styrelsemöte med bostadsrättsföreningen och efter att ha varit ute två dagar efter sig med vintermössan på ser jag förfärlig ut i kalufsen.

Ha en skön onsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Hamncaféet, Klintehamn, Nyhetskommentar, Odvalds Brf, Promenader. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Inbrott på Hamncaféet

 1. Åh, vad man blir arg! Inbrott med stulen sprit, grrr!
  Tur att du fick din tomatströmming, det hade jag också ätit! Min man gillar inte det, så jag får passa på att äta det när det serveras någonstans…
  Kram, Monica

 2. Agneta skriver:

  Dessa inbrott och allt annat, vad beror det på? Inte så svårt att räkna ut kanske, men det är så himla tråkigt och man blir så arg på att det är så många som inte kan skilja på ditt och mitt……och så kostar det samhället så mycket resurser.
  Vilken lunch du fick! Strömmingen hade jag nog hoppat över, för många ben. Men jag har aldrig riktigt förstått det där, strömming och sill är väl samma slags fisk fast den byter namn i Öresund? Och varför äter jag sill som en tok, men inte strömming????
  Oh, härligt att bli fin i håret!
  Agneta kram

  • Ingrid skriver:

   Jag har alltid gillat strömming och de där småbenen besvärar mig inte alls. Ja, sill har ju ungefär lika mycket ben, så kan du äta det borde du kunna äta strömming. 😉
   Håret är alldeles för långt, men jag var införbi frissan när jag gick hem och på måndag ska jag dit och bli klippt.
   Kram

 3. Geddfish skriver:

  Jag blir så ledsen när jag hör talas om förstörelse. Usch!
  Du fick en god lunch i alla fall 😉 och vilken utsikt!
  Vilken tur med amaryllisen, men det är lite konstigt, min novemberkaktus blommade inte förrän i december, sen satte den igång slutet januari igen.
  Visst blir håret knas i vintermössan.
  Ha en bra kväll, kram, Gerd

 4. Gunnel skriver:

  Man blir både arg och ledsen när inte folk kan låta bli andras saker. Det trista är att polisen sällan får fast på dem som gjort inbrott. Kram

 5. Viola skriver:

  Jag, som bor i en större stad. blir påmind varje dag om inbrott och förstörelse.
  Tråkigt för dem som råkar ut för det.
  Det ser gott ut på tallriken. Jag gillar inte strömming, jo om den är inlagd i ättika.
  Man känner inte småbenen då.
  Härlig utsikt du har vid din lunch.
  Nu blev jag påmind att ringa frissan, jag måste klippa mig. Så här dags är du säkert fin i håret.
  Ha det bra.
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Njaa, jag är allt annat än fin i håret, för jag ska inte klippa mig förrän på måndag och nu har jag varit ute och blivit och genomblåst, så jag ser verkligen anskrämlig ut.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *