Inget brott bakom dödsfallen i Slite

Drypande vått och mörkt har det varit hela dagen, även om det inte regnat speciellt mycket. Jag for runt med dammsugaren i förmiddags och fick ha lamporna tända för att se om jag lyckades få bort några dammråttor. Vi hade haft vissa förhoppningar om att det skulle gå att vara ute ett tag idag, men så blev det inte.

Vi har givetvis följt nyhetsbevakningen av den tragiska händelsen i Slite hamn i morse, där en privatperson, som var ute på en morgonpromenad, fann en död man flytande i vattnet. När man sedan undersökte vattnet hittade man ytterligare en man.


Till polisens presskonferens

I kväll muntrar vi upp oss med lite god mat, ett glas vin och TV4:as version av Stjärnorna på slottet, ”Så mycket bättre”. Ett antal artister flyttar in i ett hus på södra Gotland och där ska de bo en vecka. I kväll är det Lasse Berghagen som är värd. Det ska bli spännande att se om det blir några vackra vyer från ”Sudret”. Det var en del skriverier om inspelningen i somras, för Lill-Babs som också är med skadade foten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gotlandsnytt, TV och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

12 svar på Inget brott bakom dödsfallen i Slite

 1. Gunnar skriver:

  Hej

  Det var väl bra att det inte låg något brott bakom. Tragiskt men ändå värre om det skulle ha varit nåt brott kan man tänka.
  Ikväll tittar vi nog på Morden i Midsommer på tv8

 2. Åsa! skriver:

  Skönt, trots det tragiska, att det inte låg något brott bakom! Så fruktansvärt att hitta en död människa på detta vis!

 3. elisabet skriver:

  Programmet var mycket bra tycker vi i alla fall

 4. skogsnuvan skriver:

  Rätt småtrevligt program tycker jag med härliga människor. Jag måste ju titta på dansbandskampen också så när det var reklam på 4-an kopplade jag över på ettan och tittade.

 5. Eleonora skriver:

  Nyss hemkommen från mysig krabbfest tänkte jag titta på det inspelade avsnittet Så mycket bättre MEN nu är jag så trött så det får bli i morgon.

  Sorgligt med de döda männen som man har funnit på Gotland men iof sig skönt att man kunnat konstatera att inget brott ligger bakom.

  Jag önskar er en skön och fin söndag
  Kram
  Eleonora

  • Ingrid skriver:

   Men så trevligt med krabbfest. Sonen och sonhustrun var på Donnersbrunn på hummerafton i fredags och det hade också varit jättegott.

   Nu ha du en trevlig stund som väntar på TVPlay 🙂

 6. Znogge skriver:

  Ett sympatiskt och småtrevligt program tyckte jag!

  Kram och god morgon denna gråa söndag

Kommentarer inaktiverade.