Inget solstolsväder

Det är mulet idag, men skapligt varmt i alla fall. Solstolen får nog bli kvar ihopfälld i sin hörna, fast det är klart, en liten stund kunde man ju lägga sig och vila middag. 🙄

Förmiddagen har jag ägnat åt lite av varje, pyssel med blommor, en vända till soprummet, ett par pratstunder med några grannar, en stund (ganska lång) vid datorn och så givetvis tidningsläsning och sudokulösning. Det är fullt upp! 😉

Igår kom jag på att jag ju har en massa sommarpratare som jag inte lyssnat på av olika anledningar, så jag parkerade i stolen efter lunch, satte på Sveriges Radio Play och lyssnade på Björn Dixgård och Gustaf Norén.

De gav intryck av att vara två trevliga killar och berättade om sin resa från två vanliga Borlängepojkar till kändisskapet i Mando Diao. Mycket av det de sa var verkligen tänkvärt.

Nu bryter solen genom molnen – det blir nog en stund i stolen i alla fall. Jag tror att Annika Hagström ska få hålla mig sällskap ett tag. Hennes sommarprat som gick den 5 juli missade jag, för då hade jag min syster Kerstin och hennes man här och då ville jag ju umgås med dem och inte sitta och lyssna på radion.

Dagens ordspråk:

En god sak kan man inte göra för ofta

Trevlig tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Radioprogram, Väder och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Inget solstolsväder

 1. Kicki skriver:

  Jag lyssnade också på dom killarna igår. Gillade dom jättemycket.
  Jag måste ta reda på om Björn Dixgård är ett barnbarn till en Dixgård, som var hästägare hos oss på 60-talet.
  Kram/Kicki

 2. Kajsastina skriver:

  Hej Ingrid!
  Jag har också missat Annika Haglund, så jag ska lyssna på den vid tillfälle. I ”Allsången på Skansen” blev jag glatt överraskad av det, som jag inte visste om innan, begåvade bandet Mandio Diao. De har tonsatt Fröding och de framförde ”Strövtåg” så att texten hördes och melodin var mycket passande. Det har varit många bra sommarvärdar i år, tycker jag. Själv har jagidag åter börjat min styrketräning, så jag är sömning nu framåt kvällen. Hoppas du har det bra, även om solen inte skiner justnu, men det kommer nog en värmebölja snart igen.
  Ha det gott!
  kram

Kommentarer inaktiverade.