Inneväder

Torsdagen den 22 februari 2007

Idag är det svinkallt ute, det blåser hårt och är -7 gr. Till och med Åke håller sig inomhus och det säger inte lite. Han är annars aldrig rädd för att vara ut.

Igår däremot, var det visserligen kallt, men ganska behagligt ute. Åke var i skogen och jobbade och jag tog mig en promenad ner till stranden. Jag hade inte kameran med, men tog ett bildbevis med mobilen.


Det var inte riktigt så grått som det ser ut på bilden.

Jag ringde och pratade med Eva igår. Edoardo har fått komma hem igen, men de vet fortfarande inte vad hans feberanfall beror på. De väntar ännu på en del provsvar och under tiden har han fått någon immunstärkande medicin. Ett återbesök är inplanerat till den 2 mars. Så det är bara att avvakta.

Naturligtvis har jag inte kunnat låta datorn och hemsidan vara ifred. Nu har jag tröttnat på att alla sidor ser likadana ut och har lagt över dagbok/bloggar, foton, bok/läsning och personligt på egna sidor. Alla utgår naturligtvis från startsidan, Ingrid Sida och rubrikerna i menyn där är ungefär som förut: Bloggar/Dagbok, Bokhyllan, Foton med Efit och Personligt. Förutom pysslet med hemsidan skriver jag de dagliga små betraktelserna i Dax.se.

Idag har vi varit och handlat på förmiddagen och nu ska jag dra igång en köttgryta till kvällen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Kropp och själ, Väderprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *