Inte är det ofta datorn får vila….

…en hel dag, men idag satte jag inte på den förrän nu vid halvtiotiden på kvällen. Det har varit en jättefin och varm söndag och som mest har vi haft 27° i skuggan och just nu sitter jag på uteplatsen och svalkar av mig och termometern visar på behagliga 20°. Det är sommarens första utekväll!

Kerstin och Hassine kom hit på förmiddagen och sen gick vi en promenad. Vi gick Vallekvior-Bönders-Klinte kyrka och sen hem igen. Det var nästan i gassigaste laget, men när vi gick var det lite halvmulet, så vi trodde inte att det skulle bli så varmt. När vi kom hem åt vi lunch och sen satt vi ute i skuggan och pratade och drack kaffe innan de åkte tillbaka till sitt.

I kväll har jag varit hos dem på Sicklings och ätit en god middag och sedan följde de mig en bit på väg hem. Nu var det betydligt trevligare att promenera.

Det var en helt fantastisk solnedgång i kväll, så egentligen skulle man ha åkt ner till havet.

Nu hoppas vi på vackert väder i morgon också, för då tänker vi åka till Stora Karlsö om det finns platser till oss på båten.

Ha en fin ny sommarvecka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Promenader, Väder. Bokmärk permalänken.

16 svar på Inte är det ofta datorn får vila….

 1. Eva skriver:

  Vi åkte ner till havet!

 2. Vilken underbar solnedgång! 😀 Vi ser ju aldrig sådana härifrån, inte heller soluppgångarna – vi har ju skog runt om. Men man kan ju faktiskt åka ner till kusten någon kväll kanske – om man orkar!! 😉
  Tänk, vi har bott här i 11 år nu – men vi har aldrig varit på Stora Karlsö. Ja, inte på lilla heller förstås! 😥 Skulle gärna åka dit, men man får ju inte ha hund med så därför har det aldrig blivit så. Har man hund får man stå sitt kast….. 😛
  KRAM
  Susie

 3. Znogge skriver:

  Då håller jag en tumme för att det finns platser för er! För egen del har jag pratat om Ven i alla år men ännu inte kommit dit. Nu under högsäsong blir det väl inte men kanske i höst…

  Hoppas ni får en fin dag!

  Kram

 4. Ja, nog är det nu vi ska passa på att njuta av uteliv, sol, vind, hav… ja, naturen helt enkelt.
  Och vara tillsammans med våra vänner.
  Kram!

 5. Tja systrar !
  Hoppas ni kommer iväg, Karlsöarna är ju Outstandig .
  Ni verkar ha det bra ialla fall. 8)

 6. Kerstin skriver:

  Ja, nu börjar det bli varmt (suck) och torrt (ännu mera suck). Men det är ju trevligt för dem som har semester. De behöver lite soliga dagar. Jag såg Farah Diba-frisyren på din syster. JAg har också haft det, bl a när jag gifte mig och då höll jag på en vecka efteråt innan jag hade fått ur all tupering. Det var tider det. Numera glider kammen ganska lätt mellan stråna!
  Kram från mig /Kerstin

 7. Rigmor skriver:

  En fantastisk sommarhelg över hela landet verkar det som att vi haft! Och det var väl på tiden…och då är väl datorn kanske inte det man prioriterar i första hand, om man inte vill ha lite skugga förstås.
  Stora Karlsö…nu blir jag lite avundsjuk igen. Nästa gång så…det var väl sjutton om inte jag också ska komma dit någon gång!! Hoppas det fanns biljetter kvar och att du får en riktigt skön dag på ön!!
  Kram kram

 8. Kraka skriver:

  Nej, det är tur att datorer inte har reglerad arbetstid och egen fackförening…. Min vilar sällan.

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *