…men jag närmar mig bakbordet. :wink: Idag har jag kommit så långt att jag har varit på ICA och köpt jäst.

När jag väl hade börjat plantera om krukväxten, en flamingoblomma som inte hade någon jord alls i krukan utan bara en massa rötter, kom jag på att jag skulle ta bort de andra krukorna i vardagsrumsfönstret också och putsa det. Så kom en bekant in och pratade en stund och plötsligt var förmiddagen gången. Och det som inte blir gjort på förmiddagen blir inte gjort, i alla fall inte här hos mig.

Efter lunch gav jag mig iväg ut på en promenad och jag gick genom skogen och ner till hamnen. Det var mulet och blåsigt när jag gav mig av, men molnen lättade mer och mer och det blev riktigt fint väder till slut.

När jag kommit till hamnen slog jag mig ner på hamncaféet och beställde kaffe och en bit morotskaka. Kakan var enormt god och enormt stor, så nu vet jag inte om jag behöver äta mera idag.

Jag genade över Donnerska parken och där blommade de här vackra liljorna.

Det får bli ett foto av Donnerska huset också

Jag var på bibliotekt och lånade P.O Enqvists bok Livläkarens besök, för jag såg ju filmen A Royal Affair för lite sedan och känner att jag vill läsa boken som ligger till grund för den, så nu får det bli en stund med ”livläkaren” ute i solskenet.

Ha en fin fortsättning på dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...