Niklas Zennström – Inte godkänt

Hade jag legat i solstolen idag hade jag garanterat somnat under dagens Sommar i P1.

Niklas Zennström, Skypes grundare, må vara ett geni och miljardär, men ett tristare sommarprat vet jag mig inte ha hört tidigare i år. Ingenting personligt, utan bara knastertorra fakta om hans framgångssaga, levererade med en sällsynt tråkig röst.

Musiken var inte heller i min smak.

Tur att jag satt rakt upp och ner på en pinnstol och lyssnade. I och för sig löste jag korsord under tiden, så jag kanske missade något väsentligt. 😉

Han fick inte godkänt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Radioprogram och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Niklas Zennström – Inte godkänt

 1. Kajsastina skriver:

  Vad bra att få reda på hur dagens sommarpratare var. Då behöver jag inte lyssna ikväll. Hkär har också blåst idag, men inget regn. Jag hartestat att spela boule. Inte svårt, men mycket regler. Hoppas onsdag blir somrigare!
  kram

 2. Tur att man aldrig har tid att lyssna på Sommar numera – men det är inget jag saknar precis. Förr så var det underhållande, ”småputtriga” program med lättsam musik. Perfekta att lyssna på när man låg i hängmattan. 8) Vet inte när dom förändrades, men numera ska det tydligen vara rena ”bekännelseprogram” eller uppräkning av allt – helst trista saker – som hänt folk. 🙄 Nej, då är det skönare att lyssna på vacker fågelsång….. 😆

 3. Eva Henriksson skriver:

  Håller med dig om att det var tråkigt—även musiken.

 4. Suss skriver:

  Jag strölyssnade på honom, men höll på med en massa stök i köket, så jag missade en hel del. Inte så mycket att sörja över alltså? KRAM!

Kommentarer inaktiverade.