(Inte) Gripen av speldjävulen

Lördagen den 8 november 2008 | 16:00 | 8&#176

I dag har det verkligen varit riktigt novemberväder. Det har varit så grått och mörkt att man varit tvungen att ha lyset på inomhus för att kunna se ordentligt. Det var bara en liten stund mitt på dagen, som det lättade lite. Åke var i skogen på förmiddagen och jag tog vara på tvätt från gårdagen och så bakade jag en kaka. I övrigt har det inte hänt så mycket. Jo, Åke var på Klinte i morse och fick tag i färska flundror, så det ska vi ha till middag i kväll. Just nu sitter han och ser fotboll, det tycks finnas hur mycket fotbollsmatcher som helst på TV.

22:15 Jag vann ingenting på mitt Lotto, de måste ha gjort något fel vid dragningen. Där ligger lottokupongen nu!

Inför kvällen har jag stora förväntningar! Det ska nämligen bli väldigt spännande att se hur mycket jag vinner på Lotto. Jag fick ett nytt spelkort från Svenska Spel i veckan och med det kunde man få köpa ett “Litet Lotto” för 20:- (de är ju så angelägna om att man ska spela), så när vi var på Klintehamn igår köpte jag ett sånt. Drömvinsten är visst på 55 miljoner, så något ditåt skulle det kunna bli!! Annars får man väl förlita sig till Postkodmiljonärens extradragningar i december, 100000:- i timmen tills 35 milj är utdelade! Det borde ju kunna ge en del. Chansen är inte så stor, visst vet jag det, men någon ska ju vinna de där miljonerna och varför skulle det inte kunna bli jag som gör det? Låter jag desperat? Det är inte så farligt, jag är inte gripen av speldjävulen.

Glöm nu inte att det är Fars Dag i morgon! Här ska visst sönerna bjuda ut oss på något trevligt ställe. Det ser vi fram emot, särskilt jag! Det ska bli spännande att se var vi hamnar någonstans.

Ha en riktigt trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Förvånande, Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *