Inte många knop….

…har det blivit idag. Hur kan det vara att en del dagar bara försvinner? Jag hade ambitionen att städa på förmiddagen och så åka till Visby på eftermiddagen, för det har varit ett riktigt fint höstväder idag.

Städningen gick bra, men sen började jag pilla på den nya mobilen. Den kan ju så hemskt mycket och manualen är på 220 sidor, så efter att ha konsulterat den och inte lyckats lösa ett problem vände jag mig till supporten på Htc och medan jag satt där och väntade på en ledig ”agent” gick först en buss och sen nästa. Jag kom inte iväg idag heller!

När jag pillat färdigt skulle jag gå ut på en promenad, men fastnade hos en granne, så det blev en sen promenad medan solen dalade ner bakom träden. Bättre sent än aldrig heter det ju och det var riktigt skönt ute när jag väl kom iväg.

Nu är lönnlöven verkligen vackra och det tar nog inte många dagar innan de ramlar av. Väldigt torrt är det också och jag börjar få tanke på öringarna som snart ska upp i Klinteån och leka, en å som är totalt torrlagd på sina ställen, men jag behöver nog inte bekymra mig för det, för det kommer säkert regn när som helst.

Ha en skön kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn. Bokmärk permalänken.

14 svar på Inte många knop….

 1. Visst är det så, att vissa dagar bara går obemärkt förbi. Ett tag försökte jag skriva i almanackan tre saker jag gjort varje dag…
  Mulet här idag men inget regn.
  Kram, Monica

 2. Gunnar skriver:

  Fina höstfärger har ni ser jag. Det är fina dagar men inget regn i sikte på vår långtidsprognos. Hoppas att du har glädje av din nya mobil även om sett alltid är saker som krånglar.

 3. Karin skriver:

  Här ska det ut och resas minsann! Härligt Ingrid! Även om jag inte gillar hösten, så njuter jag av färgerna. Från mörkaste rött till gult! Fantastiskt fint!
  Ha en bra morgondag!
  Kram Karin

 4. Gunnel skriver:

  Jag väntar på att lönnlöven ska ramla av så jag kan börja göra rosor av dem igen. Det finns många ljuspunkter undre hösten också. Kram

 5. wiolettan skriver:

  Fina bilder. Den nedersta, en riktigt vacker höstbild som skulle passa att tävla i Sverige Runt, om bästa höstbilden.
  Ibland blir det bara så, vi bestämmer något och planerar och börjar på något annat och tiden rinner på så en del måste uppskjutas till nästa dag.
  Men, du fick ju trevligt i alla fall och en promenad blev det också.
  Trevlig dag.
  Kram!

 6. Kicki skriver:

  Det är ju inte svårt att få tiden att försvinna om man fastnar i det tekniska.
  Jag kan inte min nya mobil på långa vägar, den har alldeles onödigt mycket finesser och möjligheter.
  Jag har inte ens tittat på en manual.
  Kram/Kicki

  • Ingrid skriver:

   Jag är ju en sån där kuf som läser manualer. Jag har en mapp på datorn med nedladdade manualer till allt möjligt, mobiler, tvättmasin, ogrässpruta, kameran mm mm.
   Kram

 7. Astrid skriver:

  Här är Lönnlöven fortfarande gröna konstigt nog
  Det är ju så otroligt vackra när de skiftar i färg, lite som Aspen

Kommentarer inaktiverade.