Intervjuade av Gotlandsradion

Måndagen den 22 januari 2007

Idag är världen helt plötsligt ganska vit, temperatur -2 gr.

Vädret de här dagarna har verkligen varit omväxlande. I fredags kom det lite snö och även en aning på lördagen. Plogbilarna var snabbt ute och 22.30 på lördagskvällen dundrade en förbi här ute på vägen och det var ju tur att de kom igång så kvickt, för på söndagsmorgonen var all snö borta igen. Men igår kväll började det snöa och nu är det ett tunt täcke.

Det har väl inte hänt något speciellt sedan jag skrev sist. Åke har varit i skogen och börjat ta hand om vindfällen efter stormen Per och jag har hållit på med mitt. Igår var Carina och Bosse här och då åt vi duvgryta. Strumporna av hundhår är nu färdiga, så de fick Carina med sig hem. Det finns ännu en hel del garn kvar, få se om det blir ett par strumpor till Åke också.

Idag har vi haft Radio Gotland här på besök. De besöker en gotländsk socken varje måndag och idag besökte de Fröjel. En granne hade föreslagit dem att besöka oss och så blev det.


Här har sändningsbussen svängt in på gården och spänningen stiger!


Så fort reportern, Katarina Gustavsson, kom in fick hon se ett foto av vårt yngsta barnbarn, Edoardo, och det ledde till att intervjun fick den inriktning som den fick. Är det någon som vill träna sina kunskaper i gotländska, så gå in på Radio Gotland klicka in dig på “Lyssna på Radio Gotland efterhand” och sedan 22 jan 10.30-11.00. Först är det en kort nyhetssändning, sedan kommer vi!

Tulpanens dag är passerad och nu är det Alla Hjärtans Dag som är aktuell. Ett varmt tack till alla som sänt vackra gåvor både till tulpandagen och Alla Hjärtans Dag. Jag har minsann sparat dem in mina gömmor. Mina hälsningar till Alla Hjärtans Dag finns nu för avhämtning HÄR eller via en länk på startsidan.

Den här veckan, som just börjat, är ganska fullmatad. På onsdag fyller Åke år, på torsdag ska jag till Visby på mammografi och på fredag ska vi gå och se Gotlandsrevyn. Det är fullt upp för oss pensionärerna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Trevliga händelser, Väderprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.