Jag är arg på DN

Fredagen den 2 januari 2009 | 16:00 | -2°

Nu måste jag få utlopp för min ilska igen. Jag blir lika arg varje fredag när Dagens Nyheter kommer och jag möts av budskapet “Veckans TV, 12 sidor att riva ur och spara”.

Förut hade DN en riktigt bra TV-bilaga som kom varje onsdag och sedan räckte från torsdag till torsdag. En bilaga med alla kanaler och med bra information om programmen. Helt plötsligt slutade man med den bilagan och konstruerade en försämrad version som man stiftade in i Kulturdelen.

Jag vet inte om det var fler än jag som reagerade, men efter några veckor kom man på den strålande idén att stifta in den i mittuppslaget och så kom då uppmaningen att man skulle riva ur de sidorna. Har man tänkt sig att vi ska ta fram lilla stiftapparaten och sätta i stift själva eller ska man ha någon typ av lösbladssystem på soffbordet? Dessutom är nuvarande tv-information så dålig att man behöver köpa sig en särskilt TV-tidning för att hålla koll på kanalerna.

4185:- betalade vi för årets prenumeration och så får vi inte ens en ordentlig TV-bilaga längre, men alla möjliga andra bilagor som åker direkt i pannan eller i pappersåtervinningen: Motor, Bostad, Jobb, Läget m fl och så all reklam som bladas in i tidningen.

Jag har mailat till DN och beklagat mig flera gången, men de ids inte ens svara, men det stämmer väl som maken säger, de vill inte ha prenumeranter på Gotland.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.