Jag är en dålig Buzzador

12&#176 Inget vidare midsommarväder precis! Det blåser och regnar riktigt ordentligt. Potatisblasten i trädgårdslandet börja lägga sig av blåsten och vätan. Jag tog upp ett stånd i går för att se hur stora de är, men ännu får jag nog lugna mig lite. Det är ju synd att börja ta av dem när de bara är som valnötter. Men de jag tog upp kokade jag och så åt vi dem med en smörklick till och det var riktigt gott.
För ca ett år sedan anmälde jag mig som Buzzador och blev erbjuden att vara med i en kampanj där man skulle testa ljudböcker från Storytel, dem kunde man lyssna på i mobilen. Jag fick 30 dagars fritt utnyttjande av tjänsten och det var jätteroligt. Det fanns många bra titlar, men ändå har det inte blivit av att jag utnyttjat Storytel efter provperioden.
Jag rapporterade till Buzzdor i tid och fick efter ett tag ett nytt erbjudande, men kunde inte vara med i det av olika skäl. Så var det Gert Fylkings och Robert Aschbergs marsch mot prostatacancer, där erbjöds jag att vara med också, men det gick ju inte för de kom inte till Gotland (konstigt va!) Och nu i dagarna har jag blivit erbjuden att öppna ett konto på Svenska Spel, sätta in pengar och spela för 50:-. Oavsett om jag vinner någonting eller inte får jag en check på 100:- efter en månad. Inte heller den här kampanjen kan jag vara med i, eftersom jag redan har ett konto på Svenska Spel. Det går inte bra för mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

0 kommentarer till Jag är en dålig Buzzador

 1. Znogge skriver:

  Kanske dags för ett nytt jobb 😉
  Här skiner faktiskt solen och det är tjugo grader! Knappt man tror det är sant…
  Kram!

 2. Åsa! skriver:

  Imorgon kommer solen Ingrid! Önskar dig och Åke en trevlig midsommarhelg!

 3. Ia skriver:

  Vi verkar ha liknande problem 😉
  Liknande problem verkar vi dock inte få med midsommarvädret…Ni verkar ju få all sol och vi allt regn men…midsommar är det ju ändå!!
  Ha det gott…hälsa alla!
  Kram Ia

 4. elisabet skriver:

  Kan det vara till nån tröst så öser regnet ner även här.
  Trevlig Midsommar till er från oss i Örebro.

 5. Sylvia skriver:

  Så gott det låter,småkulor till potatis och en smörklick till, mumsigt värre!
  Sol eller regn….önskar dig en riktigt Trevlig Midsommarhelg Ingrid 🙂
  Kram Sylvia

 6. Berit skriver:

  Gokväll Ingrid!
  Tittar in lite på kvällskvisten för att önska dig och Åke en Skön Midsommar! Vi får hoppas på lite bättre väder, men det ser inte så bra ut.
  Vi skall fira med dotter Gunilla med familj och mamma och som sagt vi har ju ”pensionärskuvösen” så det ordnar ju sig med allt ändå:-).
  Härlig Midsommar önskar Berit och Lennart!
  Kramar
  Berit

  • IngridL skriver:

   Gott för er att ni har den där kuvösen, den kan nog bli använd misstänker jag. Men lite sol ska det väl kunna bli tycker man. Åtminstoner såg det ut så för Gotlands del. Ha en fin helg ni också! Kram

 7. Mia skriver:

  Ja, du som det kan gå – ibland har man flyt och ibland inte…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *