Jag är en usel shoppare

Fredagen den 7 december 2007
Blåsigt och 6 grader varmt.

Regn och rusk är det som vanligt, höll jag på att säga, men gårdagen blev faktiskt en mellandag med ganska skönt väder. Man kunde till och med ana en sol stundvis. Åke och jag var i “stan”, som här på Gotland alltså är det samma som Visby. Vi hade några ärenden att uträtta och tyckte det var bästa att passa på när det var en uppehållsdag. Åke skulle hämta ut sitt pass vid polisen, vi skulle ha hem fågelmat från ÖB och så tänkte jag se om jag kunde hitta något trevligt att ta på mig till julen.

Det gick bra alltihop utom mina klädinköp. Jag är helt enkelt en urusel shoppare. Det går bara inte att hitta någonting som passar. Jag är ganska kortvuxen, smal upptill och bred över baken och så får man inte se ut! I alla fall inte om man vill hitta något snyggt att ha på sig. Och sällan är man väl så ful som framför spegeln i provhytten!

Nej, det blev inga inköp utan jag får ta en titt i garderoben och se om jag hittar något där som inte använts på länge. Fast utbudet där är inte så stort, så det är nog ganska hopplöst. Men det är trist när man ser på gamla foton och ser att man haft samma kläder år efter år, efter år, efter år!

Idag är det som sagt riktigt inneväder. Jag har just tvättat och fönat håret och nu ska jag dra mig ner i köksregionerna och baka en kaka till helgen. “Stora julbaket” ska jag ta ihåll med nästa vecka. Sedan har jag fått i uppdrag av Eva att uppdatera prislistan på hemsidan till hennes lägenhetshotell. Jag talar inte om vad det heter, för det är ju frågan i dagens lucka i julkalendern. Gunnar, Cecilia och Carina har redan löst problemet, som nog inte var så svårt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, Utflykter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *