Jag är så tacksam och glad….

Påskdagen 23 mars 2008 | 12:45 | -2&#176


När man läser alla rubriker över våldsbrott begångna under helgen, kan man verkligen bli rädd! Hur håller vårt samhälle på att utvecklas. Det verkar som om väldigt många inte har någon som helst förmåga till empati och ett människoliv mer eller mindre verkar inte spela någon större roll.

Och sätten att tillskansa sig medel får alltmer sofistikerade former, från pishing och skimming och nu senast hypnos. I Italien använder en rånare sig av just hypnos för att dupera butikskassörskor till att ge dem pengar. Eller är det bara ett sätt för honom och kassörskorna att samarbeta? Kan man verkligen fastställa om någon utfört en handling under hypnos?

Jag är så tacksam och glad över att få ha firat påskafton hemma i lugn och ro. Enligt Helagotland.se har det varit en stökig påskhelg på Gotland.

Jag är så tacksam och glad över att mina barn är vuxna och att de aldrig orsakat oss några bekymmer. Att vi sluppit uppleva det som föräldrarna till den 41-åring, som arresterats i USA för att han rest dit för att ha sex med en 14-åring, nu går igenom. Mannen riskerar ett hårt straff på mellan 10 års fängelse och livstid.

Jag är så tacksam och glad över att vi får äta oss mätta varje dag, att det enda bekymret man har är vad man ska äta. Det finns de som har betydligt större problem när det gäller sin försörjning.

Jag är lite missnöjd med påskvädret, men det får man väl stå ut med. Det kan ju inte bli så långvarig vinter nu i alla fall.

Koltrasten har ingen lust att sjunga för oss nu, där han sitter och kurar i kölden.

Det här vackra påskriset fick jag se idag utanför ICA i Klintehamn.

Ha en god fortsättning på påskhelgen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Glädjande, Nyhetskommentarer, Tyckt o Tänkt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *